Hoe Automatisch Afspelen Op Een Computer Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Automatisch Afspelen Op Een Computer Uit Te Schakelen
Hoe Automatisch Afspelen Op Een Computer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatisch Afspelen Op Een Computer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Automatisch Afspelen Op Een Computer Uit Te Schakelen
Video: Windows 10 - Automatisch afspelen instellen 2024, Maart
Anonim

Wanneer het besturingssysteem is geladen, kunnen ook enkele programma's die in het opstarten zijn geïntegreerd, worden gestart. En je weet misschien niet eens dat deze programma's op de achtergrond draaien. Bovendien, hoe meer ervan worden gestart samen met het laden van het besturingssysteem, hoe meer computergeheugenbronnen ze gebruiken.

Hoe automatisch afspelen op een computer uit te schakelen
Hoe automatisch afspelen op een computer uit te schakelen

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Om de prestaties van uw computer te optimaliseren, is het beter om een aantal programma's te verwijderen uit de opstartfase. Zo maak je RAM vrij en ontlast je de centrale processor. Dit kan op deze manier. Klik op de Start-knop. Selecteer vervolgens "Alle programma's" en vervolgens - "Standaard". Een van de standaardprogramma's is de "Command Line". Start het op. Voer de opdracht msconfig erin in en druk op de Enter-toets. Na een seconde verschijnt het venster "Systeemconfiguratie".

Stap 2

Ga naar het tabblad "Opstarten". Er verschijnt een lijst met programma's die worden geladen wanneer de computer wordt aangezet. Er zijn geen programma's in deze lijst die verantwoordelijk zijn voor de normale werking van het besturingssysteem, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u per ongeluk het programma dat u nodig heeft voor het besturingssysteem uit autorun verwijdert.

Stap 3

Elk van deze programma's is gemarkeerd met een selectievakje. Om het uit autorun te verwijderen, hoeft u alleen het selectievakje naast dit programma uit te schakelen. Het wordt niet aanbevolen om antivirusprogramma's en programma's die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van internet uit te schakelen. Laat alleen degene achter die u vaak gebruikt.

Stap 4

Nadat u alle programma's hebt gemarkeerd die u uit autorun wilt verwijderen, klikt u op "Toepassen" en OK. Als u om de een of andere reden alle programma's die aan het opstarten zijn volledig wilt verwijderen, klikt u op "Alles uitschakelen". Start je computer opnieuw op. De volgende keer dat u het start, worden de programma's die u hebt gemarkeerd niet geladen.

Stap 5

In sommige gevallen kunnen er ook meldingen over de beveiliging van uw computer verschijnen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u antivirussoftware hebt verwijderd bij het opstarten van de computer. U kunt programma's op precies dezelfde manier terugzetten naar automatisch starten.

Aanbevolen: