Hoe Kinesis Te Gebruiken In Dead Space

Inhoudsopgave:

Hoe Kinesis Te Gebruiken In Dead Space
Hoe Kinesis Te Gebruiken In Dead Space

Video: Hoe Kinesis Te Gebruiken In Dead Space

Video: Hoe Kinesis Te Gebruiken In Dead Space
Video: Dead Space: Armor and Equipment + (Stasis/Kinesis Tips and Tricks) 2024, April
Anonim

Dead Space is een sci-fi horror waarin de speler door een groot aantal verschillende obstakels moet om te overleven. In het arsenaal van de hoofdrolspeler zijn er veel wapens, waaronder stasis- en kinesis-modules.

Hoe kinesis te gebruiken in Dead Space
Hoe kinesis te gebruiken in Dead Space

Lege ruimte

Dead Space is een sci-fi horrorspel dat relatief recent verscheen en al verschillende sequels heeft. Plays vertelt over het leven van Isaac Clarke - een technicus op een ruimteschip. Ze worden gestuurd als reactie op een signaal om hulp dat afkomstig is van een van de schepen in de ruimte. Nadat de bemanning als reparateur bij het schip arriveert, beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Het eerste dat gebeurt, is het wrak dat het schip van Clarks team lijdt. De plot begint zich geleidelijk te ontwikkelen en het team leert dat er niemand op het schip is, behalve de necromorphs - wezens die verschenen als gevolg van de epidemie. Slechts drie bemanningsleden overleven, waaronder Isaac Clarke. Ze proberen hun shuttle te repareren, maar nadat deze is ontploft, moeten ze dieper de ingewanden van het Ishimura-schip ingaan en het verkennen om eruit te komen.

Voordelen en kansen in Dead Space

Dit spel heeft veel verschillende deugden. Allereerst is het noodzakelijk om te zeggen over de technische prestaties. De graphics en geluiden doen het. De sfeer is buitengewoon en het lijkt voor de speler alsof hij echt praktisch alleen is op een enorm schip dat wemelt van de monsters. De spelintelligentie van de monsters is niet origineel, maar ze kunnen heel goed schrikken, en deze spanning zal gedurende de hele passage van het spel blijven bestaan. Opgemerkt moet worden dat, in tegenstelling tot de meeste fantastische werken, de hoofdpersoon van het Dead Space-spel geen speciale vaardigheden of wapens heeft. Alles is primitief eenvoudig - om met monsters om te gaan, gebruikt hij een snijder en verschillende machinegeweren. Daarnaast heeft het verschillende innovatieve oplossingen - stasis- en kinesis-modules. Het is vermeldenswaard dat sommige spelers niet begrijpen hoe ze met hen moeten werken en vastlopen in de passage van het spel.

Kinesis-module is een apparaat waarmee de speler verschillende objecten kan oppakken en gooien. Deze mogelijkheid verschijnt niet helemaal aan het begin, maar een beetje verder. Om een voorwerp op te tillen, moet je het gerichte wapen gebruiken (klik met de rechtermuisknop) op het doel, druk op de "F"-knop. Nadat je het object hebt opgepakt, kun je het gooien. Dit doet hij door op de linkermuisknop te drukken.

Stasis-module is een apparaat waarmee je vijanden en andere objecten kunt vertragen. Het kan bijna vanaf het begin van het spel worden gebruikt. Nadat de speler deze kans heeft gekregen, hoeft u alleen maar met de rechtermuisknop op het doel te klikken en op de "C"-toets te drukken, waarna het object waar u over zweeft, bevriest. Om deze module te kunnen gebruiken, moeten speciale batterijen worden gemonteerd. Zonder hen gaat het niet.

Aanbevolen: