Hoe De Game Mirrors Edge Te Voltooien

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Mirrors Edge Te Voltooien
Hoe De Game Mirrors Edge Te Voltooien

Video: Hoe De Game Mirrors Edge Te Voltooien

Video: Hoe De Game Mirrors Edge Te Voltooien
Video: Обзор игры Mirror's Edge 2024, April
Anonim

Het Mirrors edge-computerspel biedt spectaculaire stunts en acrobatiek in parkour-stijl. De passage van het spel is niet bijzonder moeilijk vanwege de lineaire niveaus, en rennen op de daken van wolkenkrabbers en springen over obstakels creëren een unieke sfeer van het spel, waarbij de spanning van de hoofdrolspeler perfect op de speler wordt overgebracht.

Hoe de game mirrors edge te voltooien
Hoe de game mirrors edge te voltooien

instructies:

Stap 1

Start het spel. Voordat je het Mirrors edge-spel doorloopt, moet je eerst de tutorial doornemen, waarbij je alle acties herhaalt voor het personage van Celeste, die je alle basisbewegingen zal laten zien, je hand-tot-handgevechten zal leren en wapens van vijanden zal wegnemen.

Stap 2

Om het Mirrors edge-spel te voltooien, moet je de eerste taak krijgen. Ga naar beneden en spring op een ander gebouw. Spring over obstakels en ga langs de kabelbaan tot je een dak eronder vindt. Spring naar beneden en pak de linker pijp. Ga er langs naar boven en ga door de deur langs de gang naar de ventilatie, waardoor je naar beneden gaat. Nadat je gespot bent, beklim je de trap naar de deur. Nadat je er doorheen bent gegaan, spring je naar het aangrenzende gebouw en reken je af met de politie, klim dan op het dak. Daar, geef de tas aan Celeste. Spring daarna naar de helikopter, je personage haakt er automatisch aan.

Stap 3

Tweede taak. Spring over de obstakels en klim op het aangrenzende gebouw. Overwin obstakels, klim de pijp op. Kijk om je heen en vind de rode deur. Ren naar boven en spring daar, haar knock-out slaan. Zodra je speciale troepen achter haar ontmoet, ren je naar de lift en ga je naar de straat. Ren weg van de helikopter naar het rooster. Schuif eronder en ren de trap op. Zoek daar het touw en ga erlangs naar beneden.

Stap 4

Derde taak. Klim over het hek en ren de grachten in. Zoek een open deur, ga de kamer in en draai daar de klep. Nadat je de weg hebt vrijgemaakt, klim je op de containers en ga je verder. Open de deur en spring op de trap, open dan een andere deur. Beklim nu de dozen en trappen. Ga vanaf daar naar beneden en open de poort. Ga de put in en ga door de pijpen naar de andere kant ervan. Al bovenaan zet je de kraan aan en ren je langs de balken die erdoor omhoog komen. Nadat je de politie hebt ontmoet, versla je ze en praat je met een ander personage in het spel.

Stap 5

Vierde taak. Loop om het hek heen terwijl je over het dak rent en zet de stroom uit. Ga het gebouw binnen en vind een kamer met drie pijpen. Ga daar naar beneden en klim tussen de muur en het rooster. Vecht tegen de politie en klim in de lift. Klim erop en klim over de muur. Ga naar de controlekamer en ren door de rails naar de ventilatie. Koppel de wieken los en spring op de trein nadat je er doorheen bent gegaan. Als hij stopt, ren dan naar de deuren.

Stap 6

Vijfde taak. Ren langs de rails naar de draden en ga ze naar beneden. Nadat je door de straat bent gelopen, ga je het gebouw binnen en ga je de liftschacht op, door de ventilatie. Vind het touw en gebruik het om bij het personage van Ropburn te komen. Ga daarna naar de ventilatie, die moet worden uitgeschakeld. Nadat je er doorheen bent gegaan, breek je het glas en beklim je de dwarsbalken naar het plafond in de ventilatieschacht en erdoorheen - naar de straat.

Stap 7

Zesde taak. Verlaat het gebouw en grijp de draden vast. Gebruik ze om het oranje balkon te bereiken en de sluipschutter te doden. Gebruik de draden om het volgende gebouw te bereiken en klim omhoog. Ga door de transportband en ga naar beneden naar de lift. Klim in het luik eronder en ren naar de volgende lift. Sla het glas eruit en ren langs de daken tot je op de trein springt.

Stap 8

Zevende taak. Spring achter in de vrachtwagen en bereik het schip erop. Versla daar de vijanden en ga naar buiten door te ventileren. Ren op straat snel naar de sluipschutter en versla hem in man-tegen-man gevechten. Haal daarna de vluchtende vijand in en dood hem volledig.

Stap 9

Achtste taak. Ren langs de daken naar de bouwplaats en klim de steiger op. Klim door de ventilatie en vind een sluipschuttersgeweer in de hoek. Schiet een vrachtwagen en vijanden ervan neer.

Stap 10

Negende taak. Ga naar voren en klim op de lat. Open vervolgens de klep en ga door de volgende deur naar de lift. Nadat je de tweede lift hebt bereikt, stop je deze en ga je de mijn in. Baan je een weg door de ventilatie naar de straat en reken af met de sluipschutters. Ga het gebouw binnen en vernietig de computers. Klim daarna omhoog en spring in de helikopter. Voltooide spiegels rand.

Aanbevolen: