Hoe U Uw Laptopmodel Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Laptopmodel Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Laptopmodel Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Laptopmodel Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Laptopmodel Kunt Achterhalen
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

Als je een laptop hebt, zijn er geen documenten voor, maar het is noodzakelijk om het model te bepalen - wanhoop niet. Er zijn minstens vier eenvoudige manieren om uw laptopmodel en configuratie te achterhalen.

Hoe u uw laptopmodel kunt achterhalen
Hoe u uw laptopmodel kunt achterhalen

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Kijk eerst eens in het BIOS. Op computers komen ze daar door tijdens het opstarten op de delete-toets te drukken. Maar op laptops is het vaak afwezig en wordt het vervangen door knoppen uit de rij F. Afhankelijk van het model kunnen dit F1 en F12 zijn. In het BIOS vindt een ervaren gebruiker (of iemand die goed Engels kent) alle informatie waarin hij geïnteresseerd is.

Stap 2

Als de gebruiker nog steeds geen ervaring heeft, kan een eenvoudiger pad worden gevolgd. Zoek online en download het kleine programma Everest Ultimate Edition. Na installatie en lancering toont het u uitgebreide informatie over het systeem. Zelfs degene die je niet kende.

Stap 3

Deze methoden werken echter alleen als de laptop in goede staat verkeert. Zo niet, zoek dan naar een garantie- of serienummersticker op de onderkant van de behuizing (soms op de achterkant). Het model is geschreven na het woord model. Maar zo'n sticker kan ofwel worden afgescheurd, of (als de laptop oud is) alle nummers erop worden gewist. Kijk dan eens naar de batterij - de stickers erop gaan langer mee. Hoewel het model op alle is aangegeven.

Stap 4

Als je de stickers nog steeds niet hebt gevonden, moet je overschakelen naar de "handmatige" modus. Vul de zoekmachine "laptops + naam fabrikant (de markering op de behuizing had in ieder geval moeten blijven)" in en vergelijk met de foto's. Niet zo snel, maar niet zo lang als het lijkt.

Aanbevolen: