Xerox Tonercartridges Bijvullen

Inhoudsopgave:

Xerox Tonercartridges Bijvullen
Xerox Tonercartridges Bijvullen

Video: Xerox Tonercartridges Bijvullen

Video: Xerox Tonercartridges Bijvullen
Video: Xerox B205 / B215 / Xerox B210 How to refill toner cartridge 106R04348 / 106R04347 2024, Mei
Anonim

Het bijvullen van Xerox-cartridges is een arbeidsintensief proces en vereist speciale zorg vanwege het speciale ontwerp van het reservoir en de drumeenheid. Laad de toner voorzichtig omdat de cartridge kwetsbaar is. Demonteer het apparaat voorzichtig en voorzichtig. Xerox tonercartridge is zeer giftig, dus vermijd direct contact met tonerpoeder.

Xerox tonercartridges bijvullen
Xerox tonercartridges bijvullen

Noodzakelijk

  • - toner;
  • - schroevendraaier;
  • - stofzuiger;
  • - pluisvrije doek;
  • - harde borstel;
  • - briefpapier mes

instructies:

Stap 1

Plaats de cartridge met de drumeenheid naar beneden en laat de vulplug naar links. Draai een paar schroeven los. Gebruik een platte schroevendraaier om het paar vergrendelingen los te wrikken die zich aan de dichtstbijzijnde kant van de behuizing bevinden.

Stap 2

Open het deksel en draai aan elke kant 3 parkers los. Verwijder de zijpanelen, leg de laadschacht opzij.

Stap 3

Verwijder het mes door het los te draaien met een schroevendraaier. Verwijder de drumeenheid. Wikkel het voorzichtig in een doek en leg het opzij. Verwijder voor Phaser 3110-cartridges de contactveer aan het uiteinde van het product.

Stap 4

Snijd de rubberen afdichtingen door en draai de twee parkers los. Verwijder het doseerblad. De demontage kan als voltooid worden beschouwd.

Stap 5

Leeg het resterende niet-gemonteerde deel van de toner. Reinig alle interne onderdelen van de cartridge, bij voorkeur met een stofzuiger, en verwijder de resterende toner van de as met een harde borstel. Stofzuig het doseerblad voorzichtig en zet het vervolgens weer vast met de juiste clips. Smeer de contactdelen met geleidend vet en monteer de contactveer.

Stap 6

Veeg de drumeenheid af met een pluisvrije doek; raak de fotolaag niet met uw vingers aan. Installeer de zijwanden van de cartridge door de veergeleiders los te maken.

Stap 7

U kunt tanken door toner door de bovenklep te gieten, of u kunt verf met een trechter in de vulopening gieten. U hoeft niet meer dan 80-85 gram toner te plaatsen.

Stap 8

Sluit de vuldop, reinig de buitenste contacten met alcohol. Kantel de cartridge een paar keer in verschillende richtingen. Er mag geen toner uitlopen.

Aanbevolen: