Een Xerox Laserprintercartridge Bijvullen Refill

Inhoudsopgave:

Een Xerox Laserprintercartridge Bijvullen Refill
Een Xerox Laserprintercartridge Bijvullen Refill

Video: Een Xerox Laserprintercartridge Bijvullen Refill

Video: Een Xerox Laserprintercartridge Bijvullen Refill
Video: Xerox B205 / B215 / Xerox B210 How to refill toner cartridge 106R04348 / 106R04347 2024, Mei
Anonim

Xerox PE14-cartridges worden in veel Xerox-producten en in Samsung-producten gebruikt. Daarom is de kwestie van het bijvullen ervan aan het einde van de tonervoorraad van groot belang.

Een Xerox laserprintercartridge bijvullen refill
Een Xerox laserprintercartridge bijvullen refill

instructies:

Stap 1

Plaats de cartridge op een werkoppervlak met de lichtgevoelige drum naar beneden gericht. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de vijf schroeven op het cartridgedeksel te verwijderen. Haak vervolgens voorzichtig de vijf vergrendelingen rond de omtrek los. Verwijder de bovenklep.

Stap 2

Verwijder de twee schroeven waarmee het reinigingsblad van de ontwikkelrol is bevestigd. Tijdens het gebruik hoopt toner zich op aan de rand van dit mes. Als u het tijdens het bijvullen niet schoonmaakt, kunnen er fijne lijntjes op de afdrukken verschijnen. Na het reinigen het reinigingsblad weer vastschroeven.

Stap 3

Verwijder de oplaadrol voorzichtig uit de bevestigingen en veeg af met een droge, pluisvrije doek. Gebruik niet te veel kracht tijdens deze handeling en bij het opnieuw installeren van de as, anders kunnen de plastic bevestigingen barsten.

Stap 4

Reinig de binnenkant van de cartridge van tonerresten met een speciale stofzuiger. Zo niet, schud de patroon dan grondig en blaas met perslucht. Het is het beste om gestrekte armen te gebruiken om tonerresten te verwijderen, anders loopt u het risico dat uw kleding vuil wordt. Om dezelfde reden is het beter om de luchtstroom van u af te richten. Als er toch toner op uw kleding komt, gebruik dan geen heet water om het schoon te maken - hoge temperaturen hebben de neiging om de toner te fixeren.

Stap 5

Verwijder de plastic plug die de tonertrechter afdekt. Plaats de bovenklep van de cartridge terug door deze voorzichtig terug op zijn plaats te klikken.

Stap 6

Selecteer originele toner van hoge kwaliteit om bij te vullen. Bij gebruik van verbruiksartikelen van derden is het mogelijk dat er een grijze achtergrond op het vel verschijnt, ghosting en andere afdrukfouten. Je hebt 70 tot 130 gram Samsung ML-1210 of Xerox P8E toner nodig. Schud de tonerbus grondig voordat u verbruiksartikelen in de cartridge plaatst. Giet toner in de hopper via de opening die u open hebt gelaten. Sluit het deksel.

Aanbevolen: