Afdrukken Vanaf Een USB-stick

Inhoudsopgave:

Afdrukken Vanaf Een USB-stick
Afdrukken Vanaf Een USB-stick

Video: Afdrukken Vanaf Een USB-stick

Video: Afdrukken Vanaf Een USB-stick
Video: how to print from a usb flash drive / How to Print Pictures From a Flash Drive 2024, Maart
Anonim

We gebruiken bijna elke dag een printer om af te drukken, foto's, documenten - welke informatie we ook afgedrukt willen zien. Gedrukte informatie is gemakkelijker te verteren en te begrijpen dan wat zichtbaar is op een computerscherm, bovendien is het veel mobieler en gebruiksvriendelijker dan elektronisch. Het kan gebeuren dat we geen internetverbinding hebben en dat we een verwisselbaar opslagmedium moeten gebruiken om informatie af te drukken.

Afdrukken vanaf een USB-stick
Afdrukken vanaf een USB-stick

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat het formaat van de flashkaart groter is dan het formaat van het document. Plaats de verwisselbare media in uw computer en wacht tot de installatie van het nieuwe apparaat is voltooid. Nadat het "autorun"-venster op uw scherm verschijnt, klikt u op het bericht "openen om bestanden te bekijken".

Stap 2

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte op de flashkaart is om het document te kopiëren. Scan de beschikbare USB-flashdrive op uw computer met een antivirusprogramma en kopieer het document van de computer naar een verwisselbaar opslagmedium. Zorg ervoor dat het kopiëren is voltooid en verwijder het apparaat veilig. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram "Hardware veilig verwijderen", selecteer de flashdrive en klik op "Stoppen".

Stap 3

Plaats de flashkaart in de computer waarop de printer is aangesloten. Open het document of kopieer het naar uw computer. Open het bestand en klik op de knop "afdrukken" in het bestandsviewermenu. Selecteer het aantal exemplaren en het afdrukformaat, evenals de actieve printer en klik vervolgens op "ok". Verwijder de flashkaart veilig.

Aanbevolen: