Safari Instellen

Inhoudsopgave:

Safari Instellen
Safari Instellen

Video: Safari Instellen

Video: Safari Tutorial 2021 для macOS - Руководство для начинающих 2022, November
Anonim

Safari is een van de meest innovatieve browsers van Apple, de maker van de iPhone, iPad en MacBook Air. Het volledige voordeel van Safari is alleen mogelijk op Mac OS-computers, maar de Windows-versie van Safari 4 is voldoende om de aanpak van de ontwikkelaar te demonstreren.

Safari instellen
Safari instellen

Het is nodig

Safari 4 voor Windows

instructies:

Stap 1

Open de webpagina die is aangewezen als thuis.

Stap 2

Open het hoofdmenu van Safari en ga naar Voorkeuren om het instellen van de startpagina te voltooien.

Stap 3

Selecteer het tabblad Algemeen en klik op de knop Huidige pagina in het gedeelte Start.

Stap 4

Gebruik het selectievakje naast "In een nieuw tabblad in het huidige venster" in het gedeelte "Links vanuit programma's openen" om tabbladen te gebruiken om te voorkomen dat meerdere browservensters worden geopend.

Stap 5

Gebruik het slimme adresinvoerveld om direct het meest waarschijnlijke adres te zien.

Stap 6

Profiteer van het slimme zoekvak, waarmee u automatische suggesties kunt ontvangen met behulp van Google Suggest-technologie.

Stap 7

Klik op de knop met de pagina-afbeelding (rechts van het slimme zoekveld) om het paginamenu te openen, waarmee u nieuwe tabbladen kunt openen, de pagina kunt doorzoeken, de pagina kunt afdrukken, enz.

Stap 8

Klik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het browservenster om het Safari-voorkeurenmenu te openen, bekijk de voorgestelde opties.

Stap 9

Ga naar "Werkbalk aanpassen" en sleep de gewenste knoppen naar het werkbalkgebied.

Stap 10

Klik op de knop Top Sites, waarmee u grafische afbeeldingen van de pagina's van de bezochte sites kunt bekijken en deze naar wens kunt aanpassen door de geselecteerde pagina's in het raster vast te zetten.

Stap 11

Gebruik Cover Flow om door eerder bezochte webpagina's te bladeren en de gewenste inhoud te vinden, zelfs zonder dat u de gewenste sites hoeft te onthouden.

Stap 12

Gebruik de zoomknop om tekst en afbeeldingen op geselecteerde pagina's in/uit te zoomen.

Stap 13

Schakel de modus "Privétoegang" in om de privacy van uw internetgebruik te waarborgen. In deze modus wordt de geschiedenis van het bezoeken van webpagina's niet opgeslagen en worden cookies en cache verwijderd.

Populair per onderwerp