Hoe Djvu-formaat Te Creëren

Inhoudsopgave:

Hoe Djvu-formaat Te Creëren
Hoe Djvu-formaat Te Creëren

Video: Hoe Djvu-formaat Te Creëren

Video: Hoe Djvu-formaat Te Creëren
Video: Ransomware verwijderen en bestanden 100% ontsleutelen [ALLES IN EEN] 2024, Mei
Anonim

Het DJVU-formaat is ideaal voor het opslaan van gescande afbeeldingsgegevens als documenten met meerdere pagina's. Dit bespaart veel ruimte op elk medium, omdat de bestanden erg compact zijn.

Hoe djvu-formaat te creëren
Hoe djvu-formaat te creëren

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - te verwerken document.

instructies:

Stap 1

Scan het gewenste document en sla het op in JPEG- of GIF-formaat. Nummer elke opgeslagen foto zodat er later in het proces geen verwarring ontstaat.

Stap 2

Ga naar de website www.djvu.ru en download het programma DjVSolo in versie v3.1. Dit programma is helemaal gratis en de interface is erg handig en eenvoudig om mee te werken.

Stap 3

Open de eerste afbeelding van het gescande document in het gedownloade programma. Voer de opdracht Pagina('s) bewerken/toevoegen uit en voeg alle andere afbeeldingen in dit document in volgorde toe.

Stap 4

Nadat alle afbeeldingen zijn geladen, voert u de opdracht Bestand / Codeer als DjVu uit. Na korte tijd wordt het bestand opgeslagen op de opgegeven locatie, al in DjVu-indeling. Maar geef bij het opslaan van het gemaakte document de originele resolutie en het type van de oorspronkelijk geüploade afbeeldingen op. Een groot pluspunt van het werken met dit programma is dat het volume van het resulterende document bijna 35 keer kleiner is dan het volume van de originele afbeeldingen, en de kwaliteit van de afbeelding, zowel op een computer als tijdens het printen, is niet slechter. Met dit programma kunt u documenten van elk formaat maken.

Stap 5

DjVu-documenten kunnen worden gemaakt met andere programma's zoals Any2djvu. Het enige verschil is dat in dit geval alleen met gescande afbeeldingen van een klein formaat kan worden gewerkt, omdat er beperkingen zijn in de verwerkte informatie en het meer tijd kost. Om te beginnen, download dit programma van dezelfde bron als DjVSolo.

Stap 6

Het werkingsprincipe is hetzelfde als in het vorige programma. Download het bestand in JPG- of GIF-formaat, bewerk en bewaar op de juiste plaats. Maar het document dat bij de uitvoer wordt ontvangen met behulp van deze bron, zal 10-15% groter zijn dan bij het werken met DjVSolo. De kwaliteit is net zo goed. Dit programma kan het beste worden gebruikt om kleine brochures te maken.

Aanbevolen: