Hoe Een Dvd-afbeelding Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-afbeelding Te Mounten
Hoe Een Dvd-afbeelding Te Mounten

Video: Hoe Een Dvd-afbeelding Te Mounten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Hide TV Wires | Code Compliant TV Wiring 2023, Februari
Anonim

Dvd-afbeeldingen worden gebruikt om programma's en films te verspreiden die uit meerdere bestanden bestaan, gesplitst waardoor installatie of bekijken onmogelijk wordt. Om een ​​dvd-image te koppelen, moet u speciale software op uw computer installeren en configureren.

Hoe een dvd-afbeelding te mounten
Hoe een dvd-afbeelding te mounten

instructies:

Stap 1

Download en installeer een speciaal schijfbeeldbewerkingsprogramma genaamd Daemon Tools op uw computer. Dit programma wordt gedistribueerd in betaalde en gratis versies. De functies van het gratis programma zijn voldoende om thuis een dvd-image te monteren. Download de distributiekit op http://www.daemon-tools.cc/rus/home. Let er bij het installeren van de gratis versie van het programma op dat advertentiemodules mee naar uw computer kunnen worden gekopieerd. Schakel hun installatie uit door de bijbehorende selectievakjes uit te schakelen. Start uw computer opnieuw op nadat u het programma hebt geïnstalleerd

Stap 2

Houd er rekening mee dat na het opnieuw opstarten van de computer het Daemon Tools-programma samen met het systeem wordt geladen en op de achtergrond begint te werken, wat wordt aangegeven door het programmapictogram in het systeemvak. Ga naar de programma-instellingen door met de rechtermuisknop op dit pictogram te klikken. Selecteer in de instellingen de opdracht "Emulatie". Selecteer vervolgens de contextmenuopdracht Alle opties ingeschakeld. Het besturingssysteem zal dan het virtuele cd-rom-station detecteren, dat in alle bestandsbeheerders zal verschijnen.

Stap 3

Om een ​​dvd-image te koppelen, klikt u met de linkermuisknop op de knop "Drive 0: [X:] Empty" in het hoofdvenster van het programma. Het ingebouwde bestandsbeheervenster wordt geopend. Geef het pad op naar de dvd-afbeelding die is gecomprimeerd in.iso- of.mdf-indeling. Open vervolgens de map "Deze computer" (of de bestandsbeheerder Total Commander) en zorg ervoor dat een van de nieuwe virtuele cd-stations de schijfkopie "bevat" die u hebt geopend. Het starten van een virtuele dvd is hetzelfde als het starten van een standaard-cd.

Populair per onderwerp