Hoe Een Virtuele Schijf Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virtuele Schijf Te Mounten
Hoe Een Virtuele Schijf Te Mounten

Video: Hoe Een Virtuele Schijf Te Mounten

Video: Hoe Een Virtuele Schijf Te Mounten
Video: Mount Image | virtualdrive - How to mount virtual disk 2024, April
Anonim

Het mounten van een virtuele harde schijf is een activering van een schijf die de lokale harde schijf van de hostcomputer wordt. Deze bewerking wordt soms "op de virtuele schijf zweven" genoemd omdat de virtuele harde schijf zichtbaar wordt voor gebruikers. Om deze taak uit te voeren, moet u beheerdersrechten hebben. De aan te sluiten virtuele schijf moet zich op een NTFS-volume bevinden.

Hoe een virtuele schijf te mounten
Hoe een virtuele schijf te mounten

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Om een virtuele schijf te maken, moet u eerst een map maken. Deze map wordt de hoofdmap van uw virtuele partitie. Laat deze map zich op het volgende adres C: / werk / map bevinden.

Stap 2

Ga naar de eigenschappen van de map en selecteer het tabblad "Toegang" om de algemene toegang ertoe te openen. Wijs op het tabblad "Beveiliging" alle rechten voor uw account toe, namelijk de FullTrust-waarde neerleggen. Voeg ook een ASPNET-gebruiker toe met bewerkingsrechten.

Stap 3

Voeg het adres van de virtuele schijf toe in de mapeigenschappen op het tabblad "Toegang". Een andere manier - ga naar verkenner, selecteer "computernaam // [uw computer]", volg het pad naar uw map C: / werk / map, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer Kaart netwerkstuurprogramma in het vervolgkeuzemenu, in de wizard die verschijnt klik overal op OK. De taak is voltooid, u hebt toegang tot de aangesloten virtuele schijf C: /. Houd er rekening mee dat als uw computer offline is, u een virtuele netwerkadapter moet toevoegen.

Stap 4

Als je een drive disk virtueel moet aansluiten, dan is er momenteel een groot aantal gespecialiseerde software hiervoor. Zo'n behoefte ontstaat vaak als je een schijfkopie hebt en je er informatie uit moet halen, bijvoorbeeld als je de game in één bestand hebt gedownload met de extensie.iso,.nrg.

Stap 5

Het vinden van een programma om dit probleem op te lossen zal geen probleem zijn, er zijn er veel: ImageDrive, Lite ISO, Alcohol, Daemon-Tools en andere. Nadat u een van deze programma's hebt geïnstalleerd, moet u de stappen volgen uit de help of de bijbehorende handleiding die bij de kit wordt geleverd. Deze programma's worden zowel betaald als gratis gedistribueerd.

Aanbevolen: