Hoe Een Iso-bestand Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Iso-bestand Te Mounten
Hoe Een Iso-bestand Te Mounten

Video: Hoe Een Iso-bestand Te Mounten

Video: Hoe Een Iso-bestand Te Mounten
Video: How To Mount An ISO File (Beginner) 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat je na het downloaden van een noodzakelijk programma of spel het niet kunt starten. Want in plaats van het gebruikelijke installatiebestand zie je een vreemd bestand met het.iso-formaat. Schijfimages hebben deze extensie. Gewoonlijk worden de twee meest populaire programma's gebruikt om afbeeldingen te mounten, Daemon Tools en Alcohol 120%.

Hoe een iso-bestand te mounten
Hoe een iso-bestand te mounten

Noodzakelijk

  • Beeldemulatieprogramma Daemon Tools, Alcohol 120%, Gizmo Drive, UltraISO of iets dergelijks.
  • Elk programma of spel in beeldformaat.

instructies:

Stap 1

Volg de link om Daemon Tools te downloaden: daemon-tools.cc/rus/products/dtLite. Installeer na het downloaden de distributie. Voer het installatiebestand uit en klik overal op "Volgende".

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u de afbeelding koppelen. Zoek het programmapictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het is rond van vorm met een blauwe bliksemschicht erop.

Stap 3

Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Virtuele cd/dvd-rom in het menu dat verschijnt door er simpelweg met de muis over te gaan. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Drive" en in het volgende - "Mount Image".

Stap 4

In het venster dat verschijnt, moet u laten specificeren voor de afbeelding die u wilt koppelen. Ga naar de map met de afbeelding en klik, nadat u deze hebt geselecteerd, op "Openen".

Stap 5

Nu heeft uw computer een virtueel station (cd-kamer), het toont de virtuele schijf die u hebt aangekoppeld. Dan kunt u het programma of spel gebruiken zoals u dat op een gewone schijf zou doen.

Stap 6

Om de schijf te ontkoppelen, klikt u nogmaals op het programmapictogram in de benedenhoek. Selecteer Virtuele cd/dvd-rom en vervolgens Drive en Image ontkoppelen. Daarna kunt u elke andere afbeelding koppelen.

Stap 7

Om Alcohol 120% te installeren, koop een licentie voor dit programma en installeer het na het downloaden van de distributie.

Stap 8

Registreer het programma met de licentiesleutel die u bij het distributiepakket hebt ontvangen. Na installatie maakt u aanvullende instellingen. Open "Service", selecteer in het vervolgkeuzemenu "Opties".

Stap 9

Ga in het instellingenmenu dat wordt geopend naar het tabblad "Virtuele schijf", stel het vereiste aantal virtuele schijven in. Ga vervolgens naar het tabblad "Bestandskoppelingen" en vink de vakjes aan voor alle soorten schijven behalve "RAR", als het staat in de lijst. Klik vervolgens op de knop "OK" om de instellingen op te slaan.

Stap 10

Selecteer "Bestand" in het hoofdvenster van het programma en vervolgens "Openen". En in het venster dat verschijnt, specificeert u het pad naar de afbeelding die u wilt koppelen. Voeg de afbeelding toe aan het programma.

Stap 11

Klik in het programmavenster met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Mount to device". Op dezelfde manier kunt u de afbeelding ontkoppelen.

Stap 12

U kunt de afbeelding ook koppelen vanuit Windows Verkenner. Ga hiervoor naar de map met de afbeelding. Klik erop met de rechtermuisknop, selecteer vervolgens "Mount Image" en selecteer de schijf waarin u de afbeelding wilt mounten. U kunt de afbeelding ook ontmantelen door "Deze computer" in te voeren, met de rechtermuisknop op de virtuele afbeelding te klikken en op "Afbeelding ontkoppelen" te klikken.

Aanbevolen: