Wat Zijn De Gratis Antivirusprogramma's

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Gratis Antivirusprogramma's
Wat Zijn De Gratis Antivirusprogramma's

Video: Wat Zijn De Gratis Antivirusprogramma's

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Top 5 Best FREE ANTIVIRUS Software (2020/2021) 2023, Februari
Anonim

Antivirusprogramma's beschermen onze computer tegen verschillende kwaadaardige sites, programma's die het besturingssysteem vernietigen en soms onherstelbare schade toebrengen. Heel vaak kunt u dit virus oplopen door niet-geverifieerde sites te bezoeken, links van andere mensen te openen, enz. Om dergelijke problemen te voorkomen, moet u ofwel stoppen met het gebruik van internet en externe opslagmedia, ofwel een goed antivirusprogramma voor uzelf installeren.

Wat zijn de gratis antivirusprogramma's
Wat zijn de gratis antivirusprogramma's

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Bijna elke moderne persoon weet hoe hij een computer moet gebruiken, hij is hiertoe verplicht door werk, studie, de behoefte om nieuwe informatie te verkrijgen. Het is niet langer mogelijk om het gewone leven zonder internet voor te stellen, omdat de meeste mensen daaruit de nodige informatie halen. Helaas zijn er nu veel verschillende virussen en programma's die, als ze in het besturingssysteem komen, het volledig kunnen vernietigen en soms zelfs de computer zelf kunnen "doden" zonder de mogelijkheid van herstel

Stap 2

Om onnodige problemen te voorkomen, is het de moeite waard om uw computer te beschermen met een speciaal antivirusprogramma. Een vrij breed scala van dergelijke programma's is beschikbaar voor de keuze van de gebruiker.

Stap 3

Het is de moeite waard om dit programma te kiezen, afhankelijk van hoe u uw computer gebruikt. Voor mensen die constant op internet zijn en verschillende sites bezoeken, is het raadzaam om een ​​programma met internetbeveiliging te installeren; voor degenen die betrokken zijn bij financiële transacties in banksystemen, is extra bescherming tegen hacking nodig, anders kunnen al uw gegevens in handen van hackers komen.

Stap 4

Er zijn betaalde antivirusprogramma's en er zijn gratis opties. In het eerste geval wordt het programma zelf geïnstalleerd met behulp van een schijf of gedownload via internet en geactiveerd met een betaalde sleutel. Gratis programma's worden eenvoudig op een computer geïnstalleerd zonder extra codes, en sommige kunnen zelfs via een browser worden gebruikt zonder te downloaden.

Stap 5

Er zijn veel opties voor gratis antivirusprogramma's. De meest voorkomende hiervan zijn: Avast! Home Edition Free, Avira AntiVir Personal, AVG Free, Panda ActiveScan, McAfee FreeScan en anderen.

Stap 6

Elk van deze programma's heeft zijn eigen voor- en nadelen - het is onmogelijk om te zeggen welke de beste is, tk. iemand vindt het ene leuk, iemand anders. Avast-antivirus! heeft een begrijpelijke gerussificeerde interface, kan zichzelf updaten, heeft ingebouwde anti-spyware en blokkering voor verwijdering, overbelast het besturingssysteem niet en gaat goed genoeg om met de vernietiging van virussen. Maar hij kan een absoluut normale bron blokkeren en deze voor een gevaarlijke houden. Avira is een goed programma, maar niet Russified, wat het gebruik ervan bemoeilijkt. AVG Free is de meest populaire antivirus, gemakkelijk te gebruiken, maar soms mist het nieuwe virussen.

Stap 7

Geen van de gratis programma's biedt 100% bescherming. En niemand zal zo'n garantie geven onder betaalde antivirussen. Als de gegevens op uw computer niet erg vertrouwelijk zijn, kunt u ook een gratis optie installeren. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat dergelijke programma's beperkte mogelijkheden hebben. Dezelfde Avast! heeft ook betaalde applicaties met uitgebreide bescherming speciaal voor internetgebruikers - Avast! Internetbeveiliging en volledige bescherming - Avast! premier.

Stap 8

Om een ​​gratis antivirusprogramma te installeren, moet u het downloadbestand downloaden van de officiële website, het programma installeren en uitvoeren. Daarna moet u het onmiddellijk in actie controleren.

Populair per onderwerp