Hoe Een Verwijderd Stuurprogramma Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verwijderd Stuurprogramma Te Herstellen
Hoe Een Verwijderd Stuurprogramma Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderd Stuurprogramma Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderd Stuurprogramma Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste elementen van het opzetten van een besturingssysteem is de installatie van de benodigde stuurprogramma's voor verschillende hardware. Het kan bijzonder moeilijk zijn om een "verloren" stuurprogramma voor een specifiek apparaat te vinden.

Hoe een verwijderd stuurprogramma te herstellen
Hoe een verwijderd stuurprogramma te herstellen

Het is nodig

Driverpack-oplossing

instructies:

Stap 1

Begin op de gemakkelijkste manier met het kiezen van de juiste driver - automatische installatie ervan. Ga hiervoor naar de eigenschappen van het menu "Deze computer". Open Apparaatbeheer. Zoek de naam van het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt bijwerken, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 2

Als deze methode niet bij u past, probeer dan zelf de bestuurder te vinden. Ga naar de officiële website van de fabrikant van het apparaat waarvoor je de driver wilt installeren. Onderzoek de structuur van de site en vind het menu dat verantwoordelijk is voor het selecteren van de juiste driver voor verschillende apparaten. Download het softwarepakket van uw keuze en installeer het.

Stap 3

Experts raden aan om altijd speciale programma's bij de hand te hebben, dit zijn databases met stuurprogramma's voor de meest voorkomende apparatuur. Neem Driver Pack Solution als voorbeeld.

Stap 4

Download dit hulpprogramma en voer het bestand DriverPackSolution.exe uit dat zich in de hoofdmap van het programma bevindt. Direct na het openen van het programma start een automatische hardwarescan. Hoogstwaarschijnlijk wordt u gevraagd om verouderde stuurprogramma's voor sommige apparaten bij te werken en nieuwe programma's te installeren voor hardware die momenteel niet werkt.

Stap 5

Markeer de stuurprogramma's die u wilt installeren en klik op de knop Alles bijwerken. Start uw computer opnieuw op om de instellingen toe te passen. Dit is meestal vereist bij het installeren van stuurprogramma's voor belangrijke onderdelen van de computer: processor, videokaart, enz.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het kiezen van nieuwe driver-updatepakketten voor hardware die momenteel stabiel werkt. Feit is dat nieuwe stuurprogramma's niet altijd grondig worden getest voordat ze voor gratis toegang worden vrijgegeven. Soms identificeert het programma uw apparaat onjuist en biedt het aan om het verkeerde stuurprogramma ervoor te installeren. Maak een herstelpunt voordat u de software bijwerkt.

Aanbevolen: