Een Eerdere Sessie Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Eerdere Sessie Herstellen
Een Eerdere Sessie Herstellen

Video: Een Eerdere Sessie Herstellen

Video: Een Eerdere Sessie Herstellen
Video: Een vorige driver herstellen in Apparaatbeheer voor Windows 10 2024, Mei
Anonim

De oplossing voor het probleem van het herstellen van de vorige sessie in verschillende browsers is heel anders. Desalniettemin is het mogelijk om een algemeen algoritme van acties te identificeren waarmee de gebruiker de gewenste actie kan ondernemen.

Een eerdere sessie herstellen
Een eerdere sessie herstellen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start Internet Explorer en open het menu "Extra" in de bovenste balk van het programmavenster. Specificeer de opdracht "Heropen de laatste browsersessie". Houd er rekening mee dat als Internet Explorer onverwacht stopt, het programma aanbiedt om de vorige sessie te herstellen met alle geopende tabbladen in de automatische modus. Een andere manier om de laatste Internet Explorer-sessie te herstellen, is door een nieuw tabblad te openen waar u de optie Gesloten tabbladen opnieuw openen kunt selecteren (voor Internet Explorer).

Stap 2

Start de Mozilla Firefox-browser en typ

over: sessieherstel

in het tekstvak van de adresbalk van de toepassing. Deze actie zal het dialoogvenster openen voor het herstellen van de vorige sessie. Gebruik een alternatieve methode om de laatste sessie te herstellen. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's. Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Volg het pad

stationsnaam: / Documenten en instellingen / gebruikersnaam / Toepassingsgegevens / Mozilla / Firefox / Profielen / ####.

en zoek een bestand met de naam sessionstore.js. Voer het gevonden bestand uit om de vorige browsersessie te herstellen.

Stap 3

Probeer een andere methode om de laatste sessie te herstellen. om dit te doen, opent u het hoofdmenu van de Mozilla Firefox-toepassing door op de knop met het browserlogo in het bovenste servicepaneel van het programmavenster te klikken en het item "Log" te selecteren. Selecteer het subitem "Vorige sessie herstellen" (voor Mozilla Firefox).

Stap 4

Start de Opera-toepassing en open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het browservenster. Selecteer het item "Sessies" en selecteer de laatste sessie (voor Opera).

Stap 5

Open in de Google Chrome-app een nieuw tabblad en selecteer onderaan het tabblad "Aantal tabbladen". Met deze actie wordt de vorige sessie geopend (voor Google Chrome).

Aanbevolen: