Een Sessie Beëindigen?

Inhoudsopgave:

Een Sessie Beëindigen?
Een Sessie Beëindigen?

Video: Een Sessie Beëindigen?

Video: Een Sessie Beëindigen?
Video: Sessie beëindigen 2024, Mei
Anonim

In elke volgende versie van het besturingssysteem van de Windows-lijn brengen ontwikkelaars nieuwe technologieën: het uiterlijk verandert, de reactiesnelheid neemt af bij het werken met programma's, enz. Maar er zijn elementen die net worden afgerond, bijvoorbeeld een programma voor het branden van schijven.

Een sessie beëindigen?
Een sessie beëindigen?

Noodzakelijk

  • - besturingssysteem Windows 7;
  • - Software "Schijven branden" ("Explorer");
  • - lege schijf.

instructies:

Stap 1

Als onderdeel van het standaardsoftwarepakket vindt u een programma voor het branden van schijven dat schijven brandt met Verkenner. Na de release van het Windows XP-besturingssysteem werd de functionaliteit voortdurend verbeterd, in de nieuwste versies werd het mogelijk om dvd's te branden en de opnamesessie te sluiten.

Stap 2

Allereerst heb je een lege schijf nodig, plaats deze in je schijf. Selecteer vervolgens de bestanden of mappen met bestanden die u op schijf wilt branden. Klik er met de rechtermuisknop op om een contextmenu te openen. Selecteer in de lijst met opdrachten die wordt geopend het algemene commando "Verzenden" en selecteer uw schijf als bron.

Stap 3

U ziet het programmavenster "Schijf branden", waarin u wordt gevraagd naar de methode om bestanden en mappen naar de media te schrijven. Voor het eenvoudig kopiëren van informatie wordt aanbevolen om de optie "Like a flash drive" te gebruiken; voor het afspelen van schijven op multimedia-apparaten wordt aanbevolen om het vakje naast het item "Met cd-/dvd-speler" aan te vinken.

Stap 4

Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, begint zich een lijst met bestanden voor opname te vormen. Het programma begint dan automatisch met het kopiëren van bestanden en mappen, d.w.z. een schijf branden. Let op de opnamemodus "Like a flash drive", hiermee kun je één schijf gebruiken voor herbruikbare opnames.

Stap 5

Voordat u een dergelijke schijf bekijkt of gebruikt, moet u de sessie sluiten; dit gebeurt standaard nadat de opname is voltooid met behulp van het LFS-bestandssysteem (flashdrive-modus). Zo niet, ga dan naar de applet "Computer" en klik op de recorder, klik in het configuratiescherm op de knop "Sessie sluiten". Na een tijdje wordt de sessie volledig beëindigd en verschijnt er een overeenkomstige melding op het scherm.

Aanbevolen: