Een Bladwijzer Toevoegen In Chrome

Inhoudsopgave:

Een Bladwijzer Toevoegen In Chrome
Een Bladwijzer Toevoegen In Chrome

Video: Een Bladwijzer Toevoegen In Chrome

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Google Chrome: Bladwijzers toevoegen 2023, Januari-
Anonim

In tegenstelling tot de echte wereld, is in de virtuele het idee van teleportatie al lang gerealiseerd - je hebt de mogelijkheid om vrijwel onmiddellijk naar elke pagina op het netwerk te gaan. Daarom moeten er op internet meer inspanningen worden geleverd om de adressen van interessante punten om te verplaatsen niet kwijt te raken dan aan het proces zelf. De functies van het opslaan van bladwijzers in het gebruikte virtuele teleportatieprogramma - de browser - zouden hierbij moeten helpen. Er zijn meer dan genoeg manieren om deze functie in Google Chrome aan te roepen.

Een bladwijzer toevoegen in Chrome
Een bladwijzer toevoegen in Chrome

Het is nodig

Google Chrome-browser

instructies:

Stap 1

Laad de pagina die u wilt markeren in uw browser. Een grijze vijfpuntige ster is zichtbaar aan de rechterrand van de adresbalk van de toepassing - klik erop met de linkermuisknop en de ster wordt geel gemarkeerd en Chrome maakt een bladwijzer. Dit opent een klein venster waarin u de sectie en de tekst kunt wijzigen die wordt weergegeven in de lijst met bladwijzers. De knop "Bewerken" in dit venster opent een paneel met meer gedetailleerde bladwijzerinstellingen.

Stap 2

Een ander pictogram wordt aan de andere kant van de adresbalk geplaatst - een wereldbol, versierd in dezelfde grijstinten. Het is ontworpen om een ​​venster te openen voor het bekijken van korte informatie over de site, maar als de browser de bladwijzerbalk heeft weergegeven, kan het pictogram op een andere manier worden gebruikt. Sleep deze wereldbol naar het paneel en er verschijnt een nieuwe bladwijzer met een link naar de geopende pagina. Het weergeven van de bladwijzerbalk is ingeschakeld vanuit het Chrome-menu - hiervoor is het item "Altijd de bladwijzerbalk weergeven" in het gedeelte "Bladwijzers" geplaatst. De sneltoets Ctrl + Shift + B kan ook voor hetzelfde doel worden gebruikt.

Stap 3

Als de geopende pagina een koppeling bevat naar een webbron waarvan u het adres aan de bladwijzerlijst wilt toevoegen, sleept u deze koppeling gewoon naar de taakbalk.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de bladwijzerbalk als u een nieuwe bladwijzer wilt maken door het adres en de naam handmatig in te voeren. Om het bijbehorende dialoogvenster op te roepen, selecteert u het item "Pagina toevoegen" in het pop-upcontextmenu. Om een ​​naam in het dialoogvenster in te voeren, gebruikt u het veld "Naam" en om een ​​adres in te voeren - URL. Selecteer de map waar u deze bladwijzer wilt plaatsen uit de lijst onder de invoervelden. Met de knop "Nieuwe map" kan deze lijst worden aangevuld.

Stap 5

U kunt ook sneltoetsen gebruiken om een ​​bladwijzer voor de huidige pagina te maken. Gebruik de combinatie CTRL + D, deze combinatie in Google Chrome verschilt niet van die in alle andere browsers.

Populair per onderwerp