Een Bladwijzer Toevoegen In Google

Inhoudsopgave:

Een Bladwijzer Toevoegen In Google
Een Bladwijzer Toevoegen In Google
Anonim

Google Chrome is een browser met veel handige functies. Bladwijzers in deze browser worden op verschillende manieren gemaakt. De eenvoudigste hiervan is om op het "Ster"-pictogram te klikken, dat u in de adresbalk aan de rechterkant kunt vinden.

Een bladwijzer toevoegen in Google
Een bladwijzer toevoegen in Google

Het is nodig

  • - pc;
  • - het internet;
  • - Google Chrome-browser.

instructies:

Stap 1

Als u het asterisk-pictogram hebt gebruikt, verschijnt het adres van de opgeslagen pagina bovenaan het browservenster in de bladwijzerbalk.

Stap 2

Als u de bladwijzerbalk niet kunt vinden, moet u de weergave ervan inschakelen. Ga naar de functie browserinstellingen, zoek de opties voor bladwijzers in dit menu, klik op de regel "Bladwijzerbalk weergeven". Hier kunt u eenvoudig op de "Bookmark Manager" klikken en direct naar het gewenste adres gaan.

Stap 3

In de Google Chrome-browser kunt u een bladwijzer maken zonder in het instellingensysteem te hoeven duiken. Druk gewoon op Ctrl + D op uw toetsenbord. Sla de bekeken site met de muis op in uw favorieten. Klik met de linkermuisknop en sleep de URL van de adresbalk naar de bladwijzerbalk. Als u met de rechtermuisknop op de balk met tabbladen klikt, ziet u een menu. Ontdek de functies - hier kunt u bladwijzers toevoegen door de knop "Pagina toevoegen" te selecteren.

Stap 4

Opgeslagen sites kunnen naar wens worden gesorteerd. Wijzig in het veld Naam de naam van de resource. Als u niet tevreden bent met de standaardlocatie van bladwijzers, kiest u een andere door thematische mappen te maken. Organiseer uw opgeslagen bladwijzers op site-onderwerp.

Stap 5

Maak verschillende submappen in de map Bladwijzerbalk. Sleep het siteadres naar het nieuwe adres door met de linkermuisknop op de URL te klikken en sleep het vervolgens naar de gewenste submap. Als de opgeslagen site niet nodig blijkt te zijn, is deze eenvoudig te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op het siteadres, verwijder de geselecteerde URL met behulp van de knop op de werkbalk "Verwijderen".

Stap 6

Probeer uw bladwijzers te maken in Google Chrome. U zult niet in de war raken op uw favoriete sites, en de meest noodzakelijke zijn altijd bij de hand. Bladwijzers kunnen worden opgeslagen op een pc, worden overgebracht naar een USB-flashstation en zowel op het werk als thuis worden gebruikt.

Stap 7

Besteed aandacht aan het kleine hulpprogramma Bookmarks Backup. Als u dit programma op het systeem installeert, zal het automatisch de browsers die u gebruikt detecteren. Markeer in het venster Back-up van bladwijzers de browsers waarvan u de bladwijzers wilt opslaan. Geef het pad op dat u wilt opslaan en wacht een paar seconden. Gebruik gewoon het item Herstellen om de opgeslagen bladwijzers te gebruiken.

Aanbevolen: