Welke Antivirus Is Het Beste

Inhoudsopgave:

Welke Antivirus Is Het Beste
Welke Antivirus Is Het Beste

Video: Welke Antivirus Is Het Beste

Video: Beste antivirus voor jouw Windows PC (volgens IT Held) 2022, December
Anonim

De beste antivirus is degene die de taken perfect aankan en voldoet aan alle eisen van de gebruiker. Aangezien elk antiviruspakket zijn eigen voor- en nadelen heeft, moet u zorgvuldig kiezen, niet alleen op basis van kosten, maar ook op technische kenmerken.

Welke antivirus is het beste
Welke antivirus is het beste

instructies:

Stap 1

Kies een antivirusprogramma op basis van zijn functionaliteit en houd ook rekening met de bronnen van uw computer. Het is gemakkelijk om in de war te raken door de verscheidenheid aan programma's die op de markt worden aangeboden, maar waardige opties zijn op één hand te tellen. Allereerst zijn dit Kaspersky Anti-Virus, Doctor Web, Eset Nod en Avast!

Stap 2

Probeer shareware-versies om verschillende antivirussen te testen. Nadat u de definitieve keuze heeft gemaakt, moet u niet beknibbelen op de gelicentieerde versie. Wat betreft absoluut gratis producten, ze hebben er weinig baat bij, omdat ze de computer alleen op verzoek scannen en daarom geen volledige en permanente bescherming kunnen bieden.

Stap 3

Als hoge prestaties belangrijk voor je zijn, kijk dan eens naar Kaspersky Internet Security. Deze antivirus beschermt niet alleen tegen malware, maar heeft ook de mogelijkheid om de betrouwbaarheid van sites te controleren voordat ze worden bezocht. Onder de tekortkomingen is het vermeldenswaard de vrij hoge kosten en "vraatzucht": Kaspersky neemt veel RAM in beslag.

Stap 4

Doctor Web is een van de oudste antivirusprogramma's, waarvan het belangrijkste kenmerk het vermogen is om te genezen. Terwijl de meeste concurrenten geïnfecteerde bestanden eenvoudigweg verwijderen, herstelt Dr.Web ze in hun oorspronkelijke staat. Een ander voordeel is de beschikbaarheid van het gratis CureIt!-programma, dat op een reeds geïnfecteerde computer kan worden geïnstalleerd.

Stap 5

Als u een gevorderde gebruiker bent, geef dan de voorkeur aan Eset NOD. Deze antivirussuite biedt de ultieme uitgebreide bescherming tegen Trojaanse paarden, spyware en phishing-aanvallen. Met behulp van heuristische malwaredetectiemethoden detecteert Eset NOD met succes de nieuwste virussen. Voor veel gebruikers kan het ontbreken van een functie voor ouderlijk toezicht echter een ernstig nadeel zijn. Bovendien merken veel gebruikers enige verwarring op over de interface.

Stap 6

Avast! Internetbeveiliging is anders omdat het uw computer niet alleen beschermt tijdens het surfen op internet of het downloaden van gegevens, maar ook tijdens transacties. Deze antivirus heeft ook een jongere broer - gratis Avast! Gratis antivirus, gekenmerkt door hoge prestaties en downloadsnelheid van updates. Maar zelfs de versie met volledige licentie heeft helemaal geen pop-upblokkering of antibanner, dus samen met Avast! gebruikers worden gedwongen om extra extensies te downloaden.

Populair per onderwerp