Canon-printkoppen Uitlijnen

Inhoudsopgave:

Canon-printkoppen Uitlijnen
Canon-printkoppen Uitlijnen

Video: Canon-printkoppen Uitlijnen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Printkoppen uitlijnen 2023, Februari
Anonim

Voor een stabiele, hoogwaardige werking van printers moeten ze periodiek worden onderhouden. Het gaat niet alleen om het vervangen of bijvullen van cartridges, maar ook om het finetunen van de parameters van het printapparaat.

Canon-printkoppen uitlijnen
Canon-printkoppen uitlijnen

Het is nodig

Stuurprogramma's voor de printer

instructies:

Stap 1

Als u verkeerd uitgelijnde verticale lijnen op het papier ziet, past u de printkoppen van de printer aan. Installeer eerst de nieuwste softwareversie. Bezoek de website van de printerfabrikant: http://software.canon-europe.com/. Dit is de downloadpagina van het stuurprogramma. Vul de meegeleverde tabel in en download de voorgestelde software.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en open het menu Start. Ga naar Printers en faxapparaten. Zoek nu de naam van uw printer en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Open het tabblad Onderhoud in het venster dat verschijnt. Zoek Print Head Alignment en open het.

Stap 3

Plaats een blanco A4-papier in de hopper van de printer en druk op de Start-knop. Wacht tot het apparaat de gewenste bewerkingen heeft voltooid. Start de printer opnieuw op door de stekker uit het stopcontact te halen of door op de gewenste toets te drukken. Controleer de kwaliteit van het afdrukapparaat.

Stap 4

De printerinstellingen zijn toegankelijk met software die is ontworpen om deze apparatuur te bedienen. Open na het starten van het programma het tabblad Hulpprogramma's en selecteer Printkopuitlijning.

Stap 5

Als het programma een fout weergeeft terwijl u probeert een lopend proces uit te voeren, zet u de printer uit en verwijdert u de cartridge. Installeer het opnieuw en probeer het opnieuw. Als u met een herbruikbare cartridge werkt, probeer deze dan te vervangen door een nieuwe. Ondanks de lange levensduur van deze componenten gaan ze vroeg of laat stuk.

Populair per onderwerp