Hoe De Resolutie In Het Spel Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Resolutie In Het Spel Te Veranderen
Hoe De Resolutie In Het Spel Te Veranderen
Anonim

In elk modern computerspel is het mogelijk om de schermresolutie te wijzigen. Dit maakt het mogelijk om het te synchroniseren met wat als monitor is geïnstalleerd. U kunt de resolutie ook hoger maken dan nodig is om de kwaliteit van het beeld te verbeteren, of lager - dit zal de prestaties van de computer verhogen. Om dit te doen, moet je bepaalde instellingen van het spel wijzigen via een speciale interface.

Het wijzigen van de resolutie is een van de standaard grafische instellingen in elk spel
Het wijzigen van de resolutie is een van de standaard grafische instellingen in elk spel

Het is nodig

  • 1. Persoonlijke computer.
  • 2. Computerspel.

instructies:

Stap 1

Zoek eerst in de gamemap naar een bestand met een naam als "cofig.exe", "configure.exe", "setting.exe" of "setup.exe". Deze namen hebben meestal bestanden die het game-instellingenmenu openen zonder de game zelf te starten. Selecteer in het gedeelte onder de naam "video" of "graphics" de resolutie die u nodig hebt en sla de wijzigingen op.

Stap 2

Als er geen dergelijk bestand is, start u het spel zelf. Selecteer in de interface die verschijnt het menu "instellingen". Er zullen verschillende secties worden gepresenteerd: geluidsinstelling, controle en videoparameters. Stel na het kiezen van de grafische instellingen de gewenste resolutie in en sla het resultaat op.

Stap 3

Resolutie kan ook handmatig worden gewijzigd zonder speciale interfaces te gebruiken. De spelmap bevat meestal een bestand met de naam "config.ini", "setting.ini", enz. U kunt het openen met Kladblok en het gedeelte met grafische instellingen vinden. Daarin kunt u de resolutie herschrijven van de geselecteerde naar de vereiste (bijvoorbeeld van 1024x768 tot 1920x1080). Sluit vervolgens het bestand en sla de wijzigingen op.

Populair per onderwerp