Hoe De Resolutie In Het Spel Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Resolutie In Het Spel Te Verminderen
Hoe De Resolutie In Het Spel Te Verminderen

Video: Hoe De Resolutie In Het Spel Te Verminderen

Video: Hoe De Resolutie In Het Spel Te Verminderen
Video: Pijn tijdens seks bij vrouwen | Emma's Peepshow 2024, Maart
Anonim

Als de resolutie in het spel te hoog is ingesteld, kun je deze altijd verlagen en op de meest optimale manier voor jezelf aanpassen. Soortgelijke instellingen kunnen worden gemaakt in het hoofdmenu van het spel. Het is vermeldenswaard dat alle acties om de resolutie te wijzigen met een paar muisklikken worden uitgevoerd.

Hoe de resolutie in het spel te verminderen
Hoe de resolutie in het spel te verminderen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Allereerst moet worden vermeld over een dergelijke methode om de resolutie van het spel te verlagen, zoals het wijzigen van de bijbehorende instellingen bij het installeren ervan. Opgemerkt moet worden dat deze functie niet in elke game is geïmplementeerd, maar meestal wordt gevonden in nieuwe producten. Om de gewenste resolutie voor het spel in te stellen in het stadium van de installatie, moet je een paar eenvoudige handelingen uitvoeren.

Stap 2

Plaats de schijf in het station. Nadat het dialoogvenster van het installatieprogramma van de toepassing op het bureaublad is gestart, klikt u op de knop "Installeren". In de volgende fase moet je het installatiepad voor het spel selecteren en op de knop "Volgende" klikken. Er wordt een venster voor je geopend waarin je wordt gevraagd om de gewenste resolutie van het spel in te stellen. Afhankelijk van je monitor (standaard 4:3, of breedbeeld 16:9) verschijnt er een specifiek menu op het display, waar je de nodige instellingen kunt configureren. Daarna gaat de installatie van het spel verder. Bij de volgende lancering wordt de game weergegeven in de resolutie die tijdens de installatie is ingesteld, die altijd kan worden gewijzigd in de opties.

Stap 3

De resolutie van het spel verlagen via het hoofdmenu: nadat je het spel hebt gestart, ga je naar het gedeelte "Opties". In deze sectie moet je naar de subsectie "Video-instellingen" gaan. Hier kunt u onder andere het item "Resolutie van het spel" zien. Geef de gewenste instellingen op en klik op de knop "Toepassen". Het spel wordt opnieuw gestart met de opgegeven parameters. Sommige pc-games vereisen mogelijk geen herstart. De nieuwe parameters worden onmiddellijk van kracht nadat de oude instellingen zijn gewijzigd.

Aanbevolen: