Hoe De Resolutie Van Het Spel Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Resolutie Van Het Spel Te Veranderen
Hoe De Resolutie Van Het Spel Te Veranderen

Video: Hoe De Resolutie Van Het Spel Te Veranderen

Video: Hoe De Resolutie Van Het Spel Te Veranderen
Video: Dit is hoe je stretched kunt spelen... (PC u0026 PS4) 2024, April
Anonim

Tegenwoordig biedt elk computerspel de mogelijkheid om de resolutie van het weergegeven beeld te wijzigen. Om dit te doen, moet je de juiste parameters instellen in de spelopties.

Hoe de resolutie van het spel te veranderen
Hoe de resolutie van het spel te veranderen

Noodzakelijk

pc, computerspel

instructies:

Stap 1

Nadat de spelresolutie is gewijzigd, start het systeem de applicatie automatisch opnieuw. Op basis hiervan kun je het beste de resolutie wijzigen voordat je begint met spelen. Als je de resolutie tijdens het spel verandert, gaan alle niet-opgeslagen gegevens verloren en moet je vanaf het laatste opslagpunt beginnen. Over het algemeen stelt het wijzigen van dergelijke parameters u in staat het beeld op de meest optimale manier voor de speler aan te passen. Om de resolutie van een pc-game te wijzigen, moet je deze stappen volgen.

Stap 2

Voer de applicatie uit via de snelkoppeling van het spel en wacht tot het is geladen. Zodra het spel is geladen, is de gebruikersinterface voor u beschikbaar. Om de resolutie van de weergegeven afbeelding te wijzigen, moet je naar het menu "Spelopties" gaan. Hier zie je secties die verantwoordelijk zijn voor geluidsinstellingen, bedieningsinstellingen met de mogelijkheid om de actietoetsen te wijzigen en video-instellingen waarmee je de weergave-opties voor gameplay kunt wijzigen. Om de resolutie te wijzigen, moet je naar het menu Video-instellingen gaan.

Stap 3

Als je eenmaal in het gedeelte met video-instellingen bent, kun je de resolutie van het spel wijzigen met behulp van de bijbehorende functie. Vergeet niet om alle parameters op te slaan nadat u wijzigingen heeft aangebracht. Zodra u op de knop Opslaan klikt, wordt de toepassing beëindigd, waarna het spel in de automatische modus wordt gestart met de door u opgegeven parameters.

Aanbevolen: