Mensen Zoeken Op Skype

Inhoudsopgave:

Mensen Zoeken Op Skype
Mensen Zoeken Op Skype

Video: Mensen Zoeken Op Skype

Video: 2) Mensen uitnodigen op Skype (tutorial) 2022, December
Anonim

Skype is een speciaal programma voor online communicatie tussen gebruikers in verschillende delen van het land en zelfs de wereld. Het fundamentele verschil tussen Skype en andere messengers is de mogelijkheid om niet alleen correspondentie te voeren, maar ook telefoon- en videogesprekken. Het vinden en toevoegen van nieuwe contacten in Skype is niet bijzonder moeilijk.

Mensen zoeken op Skype
Mensen zoeken op Skype

instructies:

Stap 1

Zoeken naar nieuwe contacten in Skype is alleen mogelijk als u iets weet over de gebruiker: login, postadres of telefoonnummer. Start het Skype-programma om te beginnen met zoeken naar mensen op Skype. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2

Wanneer de lijst met contacten is geladen, klikt u met de linkermuisknop op het hoofdvenster van het programma (met een lijst met contacten) om deze te activeren. Klik op de groep "Contacten" in het configuratiescherm bovenaan.

Stap 3

Selecteer de opdracht Nieuwe contactpersoon toevoegen. Voer in het nieuwe venster de gegevens in die u van de Skype-gebruiker weet: login, mobiele telefoon of e-mail.

Stap 4

Zoek de gevonden contactpersoon die u interesseert in de lijst. Klik op de knop Toevoegen.

Populair per onderwerp