Hoe Mensen Te Vinden In De "Mail Agent"

Inhoudsopgave:

Hoe Mensen Te Vinden In De "Mail Agent"
Hoe Mensen Te Vinden In De "Mail Agent"

Video: Hoe Mensen Te Vinden In De "Mail Agent"

Video: Hoe Mensen Te Vinden In De
Video: COMMENT PRÉPARER DES LENTILLES ET DES GALETTES DE FARINE 2024, Mei
Anonim

"Mail Agent" is een messenger-programma voor het uitwisselen van korte berichten, dat wordt aangeboden aan gebruikers van de mailservice Mail.ru. Met deze applicatie kunt u naar gesprekspartners zoeken en deze volgens bepaalde parameters aan uw contactenlijst toevoegen.

Hoe te vinden
Hoe te vinden

instructies:

Stap 1

Doorloop de snelle registratieprocedure op mail.ru en krijg een mailbox tot je beschikking. Van daaruit krijgt u de mogelijkheid om het programma "Mail Agent" te downloaden. Kies de juiste optie, u kunt bijvoorbeeld de "Agent" zowel op uw computer als op uw mobiele telefoon installeren.

Stap 2

Voer het programma uit na installatie. Voeg nieuwe contacten toe aan de bijbehorende lijst door op de knop "Contact toevoegen" te drukken. Je kunt gesprekspartners op verschillende manieren vinden. De eerste is om het e-mailadres van een vriend te gebruiken, als je hem zeker kent. Voer het in het speciale veld in en de gebruiker die u nodig heeft, verschijnt in het bijbehorende menu.

Stap 3

Gebruik andere manieren om mensen te vinden in Mail Agent. Log bijvoorbeeld met uw gebruikersnaam en wachtwoord vanuit de mailbox in op het sociale netwerk "My World", waarvan de link op de hoofdpagina van de mailservice staat. U kunt ook vanuit het venster "Agent" naar "Mijn wereld" gaan. Ga naar het zoekmenu voor sociale netwerken. U kunt gebruikers vinden aan de hand van verschillende parameters. In dit geval zult u zien of de persoon de "Mail Agent" gebruikt, en zo ja, wat zijn login in het systeem is. Probeer ook via andere sociale netwerken te zoeken. Gebruikers plaatsen vaak gedetailleerde contactgegevens op hun pagina's, inclusief een login op het Mail Agent-systeem.

Stap 4

Zoek de gebruiker van het "Mail Agent"-programma dat u nodig hebt via internetzoekmachines. Specificeer in het zoekveld de basisgegevens van de persoon die je kent, bijvoorbeeld zijn naam, achternaam, woonplaats en, indien mogelijk, een e-mailadres op mail.ru. U kunt het woord "Agent" toevoegen om uw zoekopdracht te verfijnen. Let bij de zoekresultaten op links op verschillende forums en sociale netwerken. Als je geluk hebt, vind je de gewenste gebruiker en kun je hem toevoegen aan je contactenlijst in de "Agent" door de opgegeven login.

Aanbevolen: