Hoe Onnodige Mensen Van Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Mensen Van Skype Te Verwijderen
Hoe Onnodige Mensen Van Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Mensen Van Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Mensen Van Skype Te Verwijderen
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2024, Mei
Anonim

Skype (Skype) is een handig en modern programma waarmee mensen op verschillende manieren op afstand kunnen communiceren: van sms'en tot videobellen.

Hoe onnodige mensen van Skype te verwijderen
Hoe onnodige mensen van Skype te verwijderen

Chatten op Skype is een gemakkelijke en gratis manier om informatie uit te wisselen met vrienden, collega's of familieleden die zich mogelijk in de volgende kamer of duizenden kilometers verderop bevinden.

Onnodige contacten

Het komt echter vaak voor dat er in uw Skype-mailinglijst mensen zijn met wie u in de nabije toekomst of voor een lange periode niet van plan bent te communiceren. Deze situatie kan verschillende oorzaken hebben. Een veelgebruikte optie is bijvoorbeeld werkcontacten: uw werkactiviteit was bijvoorbeeld gekoppeld aan een project dat momenteel is voltooid. Een uitgebreide lijst met contacten van mensen die hebben meegewerkt aan de uitvoering van dit project wordt daardoor irrelevant. Misschien zullen sommigen van hen in de toekomst moeten communiceren, maar momenteel is dat niet nodig.

Deze en andere soortgelijke situaties leiden er uiteindelijk toe dat je contactenlijst zo vol raakt dat het behoorlijk moeilijk wordt om de persoon te vinden met wie je op dit moment echt moet praten. Dit betekent dat het tijd is om je contactenlijst op te schonen.

Onnodige contacten verwijderen

In werkelijkheid is het verwijderen van onnodige contacten uit uw Skype-mailinglijst vrij eenvoudig: het is veel moeilijker om te beslissen welke van hen moeten worden verwijderd. Nadat de juiste beslissing is genomen, kunt u doorgaan naar het technische deel van de procedure.

Eerst moet u de contactpersoon vinden die u hebt verwijderd in de algemene lijst aan de linkerkant van het Skype-venster. Dan moet het worden gemarkeerd om het programma duidelijk te maken dat de operatie die u van plan bent uit te voeren dit specifieke contact betreft. Dit kan door er met de linkermuisknop op te klikken. Tegelijkertijd is het mogelijk om meerdere contacten tegelijkertijd te verwijderen zonder tijd te verspillen aan één voor één door ze uit de lijst te verwijderen. Selecteer hiervoor op dezelfde manier de gewenste contacten met de linkermuisknop, terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

Maak een selectie en druk, terwijl u de muiscursor op het gewenste contact houdt, op de rechtermuisknop. Hierdoor verschijnt een menu waarin u de regel "Verwijderen uit de lijst met contacten" moet selecteren door op de linkermuisknop te drukken. Het programma zal je vragen om te bevestigen dat je dit contact wilt verwijderen om te voorkomen dat het per ongeluk wordt verwijderd: als je zeker bent van je beslissing, moet je op de knop "Verwijderen" klikken. Als u geen tijd wilt verspillen aan deze fase van de procedure elke keer dat u een contactpersoon verwijdert, kunt u de regel "Niet meer vragen" aanvinken.

Aanbevolen: