Films Downloaden Naar ITunes

Inhoudsopgave:

Films Downloaden Naar ITunes
Films Downloaden Naar ITunes

Video: Films Downloaden Naar ITunes

Video: Films Downloaden Naar ITunes
Video: How to Download Movies on an iPhone with this simple steps | Free Movies 2023, Maart
Anonim

De iTunes-app is een multimediaprocessor waarmee u uw volledige gebruikersbibliotheek op één plek kunt bewaren, nieuwe films en muziek kunt kopen in de App Store en uw informatie op alle Apple-apparaten kunt synchroniseren.

Films downloaden naar iTunes
Films downloaden naar iTunes

instructies:

Stap 1

Om de geselecteerde films naar iTunes te downloaden, start u de applicatie op uw computer en opent u het Store-menu in het bovenste servicepaneel van het programmavenster. Geef de opdracht "Deze computer autoriseren" op, als dit nog niet is gebeurd. Typ uw Apple ID en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden van het dialoogvenster dat wordt geopend en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Autoriseren" te klikken.

Stap 2

Vouw het menu Films in de bovenste balk van het toepassingsvenster uit en selecteer de gewenste filmcategorie. Selecteer de film die u wilt downloaden en gebruik de knop Film kopen. Bevestig uw keuze door op de knop Kopen te klikken in het dialoogvenster dat wordt geopend en wacht tot de download is voltooid.

Stap 3

Om een film te downloaden die op een ander Apple-apparaat is gekocht, gebruikt u de knop Aangekocht aan de rechterkant van het programmavenster. Vouw het menu Films uit in de bovenste servicebalk van het iTunes-toepassingsvenster en selecteer de optie Niet in mijn bibliotheek om de ontbrekende films te downloaden. Klik op de knop Downloaden.

Stap 4

Een andere manier om films te downloaden die op een ander Apple-apparaat zijn gekocht, is door het Store-menu in de bovenste servicebalk van het programmavenster te openen en de opdracht Controleren op beschikbare downloads te selecteren. Vervolgens moet u de download bevestigen door op de knop Downloaden te klikken in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om videobestanden te downloaden in SD (standaarddefinitie - 480p) of HD (high definition - 720p) formaat. De keuze van het vereiste formaat van de gedownloade film gebeurt bij aankoop.

Stap 6

Als u films aan uw iTunes-bibliotheek moet toevoegen in formaten die niet door de toepassing worden ondersteund, wordt aanbevolen om het gespecialiseerde programma iFlicks te gebruiken, dat de conversieprocedure zal vergemakkelijken en automatiseren. Sleep de geselecteerde film gewoon naar het programmavenster. Het proces wordt automatisch voltooid.

Populair per onderwerp