Hoe Het Systeemvakpictogram Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeemvakpictogram Weer Te Geven
Hoe Het Systeemvakpictogram Weer Te Geven

Video: Hoe Het Systeemvakpictogram Weer Te Geven

Video: Hoe Het Systeemvakpictogram Weer Te Geven
Video: How to Create and Customize Charts in Microsoft Word (हिन्‍दी) - {Urdu u0026 English Subtitles) 2024, April
Anonim

Het wijzigen van de weergave-instellingen voor toepassingspictogrammen in de lade van het Microsoft Windows-besturingssysteem is een van de meest voorkomende personalisatiebewerkingen. het uiterlijk van het systeem aanpassen aan de smaak van de gebruiker.

Hoe het systeemvakpictogram weer te geven
Hoe het systeemvakpictogram weer te geven

instructies:

Stap 1

Klik op het pijlpictogram om de pictogrammen van alle actieve toepassingen weer te geven of roep het contextmenu van het bureaubladelement "Taakbalk" op door met de rechtermuisknop te klikken om de procedure voor het instellen van weergaveparameters uit te voeren.

Stap 2

Geef het item "Eigenschappen" op en ga naar het tabblad "Taakbalk" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Klik op de knop Aanpassen in het gedeelte Meldingsgebied en schakel het selectievakje in op Altijd alle pictogrammen en meldingen op de taakbalk van het nieuwe dialoogvenster weergeven.

Stap 4

Bevestig de opdracht door op OK te klikken en ga naar Systeempictogrammen in- of uitschakelen om de weergave-instellingen te wijzigen.

Stap 5

Klik op de knop "Configureren" en specificeer de gewenste actie voor elk systeempictogram in de vervolgkeuzelijst van de programmaregel van het volgende dialoogvenster.

Stap 6

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de OK-knop te drukken en roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de "Start"-knop te drukken om de bewerking van het toevoegen van een lade aan autorun uit te voeren.

Stap 7

Selecteer het item Alle programma's en vouw het knooppunt Hulpprogramma's uit.

Stap 8

Start Windows Verkenner en zoek het bestand systray.exe in de systeemmap stationsnaam: Windowssystem32.

Stap 9

Keer terug naar het menu Alle programma's en vouw de koppeling Opstarten uit.

Stap 10

Sleep het gevonden uitvoerbare bestand om op te starten of keer terug naar het hoofdmenu Start om een alternatieve procedure uit te voeren voor het toevoegen van een lade aan het opstarten.

Stap 11

Ga naar Uitvoeren en typ regedit in het veld Openen.

Stap 12

Bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op OK te klikken en vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun uit.

Stap 13

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op de lege ruimte van het rechtergedeelte van het editorvenster te klikken en de opdracht "Maken" te selecteren.

Stap 14

Selecteer de optie "Stringparameter" en voer een willekeurige waarde in het naamveld van de gegenereerde sleutel in.

Stap 15

Open de gemaakte parameter door met de muis te dubbelklikken en voer het volledige pad naar het bestand systray.exe in het veld "Waarde" in.

Stap 16

Sluit het hulpprogramma Register-editor af en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: