Foto's Maken Van Het Scherm Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Foto's Maken Van Het Scherm Op Een Computer
Foto's Maken Van Het Scherm Op Een Computer

Video: Foto's Maken Van Het Scherm Op Een Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: foto maken van je pc scherm 2023, Februari
Anonim

Om een ​​softwarestoring of ander soort storing te laten zien, moet de chat- of messenger-gesprekspartner een grafisch bestand meesturen met een afbeelding van het computerscherm en het probleem zelf. Als je een foto van het scherm maakt, zal de beeldkwaliteit behoorlijk slecht zijn. Bovendien zullen flitsverblinding en reflecties op het glas de zichtbaarheid belemmeren. In plaats van een camera is het beter om standaard computertools te gebruiken.

Foto's maken van het scherm op een computer
Foto's maken van het scherm op een computer

instructies:

Stap 1

Open het venster dat u wilt vastleggen. Dit kan een browserpagina of een programmavenster zijn. Blader door de pagina zodat u uw onderwerp kunt zien.

Stap 2

Zoek op het toetsenbord de toets "Print Screen" - "Print screen" (uit het Engels - print screen). Het bevindt zich in de bovenste rij, iets links van het midden en is gemarkeerd met de volgende letters: "Prt Sc Sys Rq". Klik Het.

Stap 3

Open een willekeurige grafische editor, bijvoorbeeld de standaardeditor van het Windows-besturingssysteem - "Paint".

Stap 4

Druk op de combinatie "Ctrl-V" voor een willekeurige toetsenbordindeling of klik op de opdracht "Plakken" in het menu "Bewerken". Het scherm wordt weergegeven in de editor.

Stap 5

Open het menu "Bestand" - "Opslaan als …". Selecteer een map om het bestand op te slaan, voer de naam en het formaat in. Druk op de Enter-knop en sluit het bestand. Nu kunt u een fotokopie van uw scherm naar uw chatpartner sturen.

Populair per onderwerp