Hoe Advertenties Op Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties Op Skype Te Verwijderen
Hoe Advertenties Op Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties Op Skype Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to remove ads from Skype 2023, Januari-
Anonim

De Skype-spraakchattoepassing wordt steeds populairder. In dit opzicht introduceren de ontwikkelaars actief allerlei soorten advertenties, die afleiden en zelfs irriteren met flikkerende banners die tijdens een gesprek op het scherm verschijnen. Het is echter heel eenvoudig om advertenties op Skype te verwijderen en deze procedure kost niet veel tijd.

Het verwijderen van advertenties op Skype is eenvoudig
Het verwijderen van advertenties op Skype is eenvoudig

instructies:

Stap 1

De meeste gebruikers willen Skype-advertenties die op de startpagina verschijnen, verwijderen. Dit programma is shareware, wat ook een van de redenen is voor het onophoudelijk verschijnen van allerlei soorten banners en kruipende lijnen. Volgens sommige gebruikers is het voldoende om een ​​klein bedrag op uw account te storten en zal de hoeveelheid advertenties aanzienlijk afnemen. Maar u kunt advertenties in Skype gratis uitschakelen. De hieronder beschreven methoden zijn effectief, afhankelijk van de versie van Skype die u hebt geïnstalleerd. Probeer ze allemaal totdat je het gewenste resultaat krijgt.

Stap 2

Ga van het menu "Extra" naar "Instellingen", dan - naar het tabblad "Waarschuwingen" en open "Meldingen en berichten". Als er een item "Promoties" is, schakel het dan uit en advertenties zullen u niet langer storen. Deze methode werkt echter niet in alle versies.

Stap 3

Voer het Hosts-bestand uit met Kladblok, dat zich in de volgende map bevindt: C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \. Specificeer daarin: 127.0.0.1, druk op TAB en voeg onmiddellijk rad.msn.com toe. Sla het bestand op en sluit het. Nu moet u Skype opnieuw opstarten en controleren op de afwezigheid van advertenties.

Stap 4

Weg met de Skype "Home"-pagina met al zijn onnodige functies en advertenties. Ga hiervoor naar de map% Appdata% \ Skype (Het pad ernaartoe is ongeveer als volgt: C: \ Users \ SkypeCure \ AppData \ Roaming \ Skype). Maak een reservekopie van deze map met alle inhoud door deze naar een andere locatie op uw harde schijf te kopiëren. Verwijder alle bestanden met de extensie temp- * in de hoofdmap, evenals de bestanden shared.xml, shared.lck. Voer Shared_dynco \ dc.db uit in een teksteditor. Verwijder alle inhoud en sla op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en geef het kenmerk "Alleen lezen" op. Start Skype en controleer op wijzigingen.

Populair per onderwerp