Hoe Advertenties Te Verwijderen In

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties Te Verwijderen In
Hoe Advertenties Te Verwijderen In

Video: Hoe Advertenties Te Verwijderen In

Video: Hoe Advertenties Te Verwijderen In
Video: Video die toont hoe mogelijk ongewenste browser add-ons te verwijderen 2024, April
Anonim

De enorme hoeveelheid allerlei soorten advertenties op internet maakt het voor gebruikers moeilijk om zich te concentreren op wat ze precies wilden vinden of bestuderen. Er zijn verschillende methoden om banneradvertenties en andere modules uit te schakelen.

Advertenties verwijderen
Advertenties verwijderen

Het is nodig

Dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Installeer eerst een speciale plug-in die alle pop-up- en pop-upadvertentiemodules uitschakelt tijdens het surfen op internet. Neem AdBlockPlus als voorbeeld. Zoek en installeer de versie van deze plug-in die bij uw browser past. U kunt het ook gebruiken om regels voor specifieke sites te configureren.

Stap 2

Als het reclamevenster direct na het opstarten van de computer verschijnt, d.w.z. inloggen op het besturingssysteem, is het raadzaam een ander programma te gebruiken. Download de dr. Web Curelt. Dit kan gedaan worden door naar de officiële website van de fabrikanten van deze antivirus te gaa

Stap 3

Na het downloaden van het programma, start het. Onmiddellijk daarna begint het proces van het scannen van uw besturingssysteem en andere bestanden op virussen. Het kan lang genoeg duren. Bevestig het verwijderen van de virusbestanden als er een venster wordt geopend met een bijbehorend aanbod.

Stap 4

Als dit programma het advertentievenster niet kon uitschakelen, probeer dan het wachtwoord te vinden dat nodig is om het uit te schakelen. Volg de onderstaande links:

sms.kaspersky.com/ o

Vul de speciale velden in met een fragment uit de bannertekst of een telefoonnummer, waarvan wordt voorgesteld het saldo aan te vullen. Klik op de knop Code ophalen. Vervang de ontvangen wachtwoorden in het veld van het advertentievenster.

Stap 5

Dit proces is behoorlijk vervelend, omdat je soms honderden wachtwoorden moet vervangen. Start uw computer opnieuw op en ga naar de veilige modus van Windows. Open de system32-map in de Windows-map. Verwijder alle dll-bestanden met de lib-regel aan het einde van de naam. Start het systeem zoals gewoonlijk opnieuw op.

Aanbevolen: