Foto's Uploaden Vanuit Canon

Inhoudsopgave:

Foto's Uploaden Vanuit Canon
Foto's Uploaden Vanuit Canon

Video: Foto's Uploaden Vanuit Canon

Video: How to setup image.canon automatically upload photosu0026videos from camera to web, mobile or PC Direct. 2022, November
Anonim

Canon-camera's zijn het populairst onder digitale kopers. Ze zijn ideaal voor amateurfotografie thuis en buitenshuis. Het voordeel van een digitale camera is het gemak waarmee u met foto's kunt werken: direct bekijken van het resultaat en snelle overdracht van gegevens naar een computer.

Foto's uploaden vanuit Canon
Foto's uploaden vanuit Canon

Het is nodig

  • - een computer;
  • - een geïnstalleerd programma voor het werken met een Canon camera.

instructies:

Stap 1

Installeer de speciale foto-overdrachtsoftware Zoom Browser vanaf de schijf die bij de camera is geleverd. Als er geen schijf is, kunt u het programma downloaden via de link http://www.cwer.ru/node/17627/. Voer het programma uit

Stap 2

Selecteer in het submenu "Taken" de optie "Camera aansluiten", selecteer de opdracht "Afbeeldingen importeren uit camera". Selecteer vervolgens de gewenste optie, u kunt alle foto's of slechts enkele selecteren.

Stap 3

Selecteer de foto's die u wilt kopiëren, houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik op Importeren. Vervolgens wordt een venster met geïmporteerde afbeeldingen geopend, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren naar map".

Stap 4

Kopieer foto's van een Canon-camera met behulp van standaard Windows-tools, als het niet mogelijk is om speciale software te installeren. Zet hiervoor je camera aan, sluit hem met een kabel aan op je computer.

Stap 5

Wacht terwijl de computer het nieuwe apparaat detecteert en installeert. Er verschijnt dan een venster met een keuze aan acties voor de camera. Selecteer het item "Wizard voor het werken met scanner en camera", klik op "OK". Wacht terwijl het programma de foto's leest. Klik in het wizardvenster dat wordt geopend op de knop "Volgende".

Stap 6

Selecteer de foto's die u van uw Canon-camera wilt kopiëren door het vakje naast hun pictogrammen aan te vinken. Draai de afbeelding indien nodig, u kunt ook de eigenschappen van de geselecteerde foto bekijken. Klik volgende".

Stap 7

Voer in het volgende venster een naam in die voor foto's zal worden gebruikt, bijvoorbeeld "Afbeelding" wordt standaard gebruikt. U kunt elke naam voor de fotobestanden instellen.

Stap 8

Selecteer vervolgens de map waarnaar u foto's van uw Canon-camera wilt overbrengen. Klik hiervoor op de bladerknop en selecteer de gewenste map, klik op "OK".

Stap 9

Vink indien nodig het vakje aan naast Afbeeldingen van camera verwijderen na kopiëren. Klik volgende. Wacht tot de foto naar uw computer is gekopieerd, klik in het geopende venster op "Voltooien". Het overbrengen van foto's naar uw computer is voltooid.

Stap 10

Gebruik een kaartlezer als u geen foto's van de camera kunt kopiëren met behulp van het snoer. Haal de geheugenkaart uit de camera, steek deze in de kaartlezer van een computer of laptop, wacht tot het systeem de geheugenkaart detecteert. Open het verkennerprogramma en kopieer foto's van de kaart zoals uit elke andere map.

Populair per onderwerp