Hoe Maak Je Een Deur In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Deur In Minecraft
Hoe Maak Je Een Deur In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Deur In Minecraft

Video: Minecraft - Hoe maak je een kleefzuiger deur (piston door) 2022, December
Anonim

In Minecraft kun je een prachtig huis bouwen voor je personage, maar als je niet voor de veiligheid zorgt, kunnen kwaadaardige mobs het snel vernietigen. Een van de beveiligingselementen is een massieve deur. Iedereen die een woning gaat bouwen, moet eerst leren hoe je een deur maakt in Minecraft.

Hoe maak je een deur in Minecraft
Hoe maak je een deur in Minecraft

instructies:

Stap 1

Deuren kunnen van hout of ijzer zijn. Ondanks het feit dat het gemakkelijker is om deuren van hout te bouwen in Minecraft, hebben ze veel slechtere beschermende functies. De houten deur wordt geopend met de rechtermuisknop en een rode steen is nodig om de ijzeren tegenhanger te openen. Elke dorpeling kan ook door een houten deur gaan, en een zombie kan hem zelfs afbreken.

Stap 2

De deur kan op elk massief ondoorzichtig blok worden geïnstalleerd. Om de deur in de opening te zetten, moet je buiten het huis zijn.

Stap 3

Als je geen deur in Minecraft wilt maken, kun je proberen deze in het dorp of in het fort te vinden. Als je het blok breekt waarop het wordt vastgehouden, valt de deur eruit en is het mogelijk om het op te pakken.

Stap 4

Om een ​​houten deur te maken, moet je zes planken op de werkbank in de twee rechterkolommen leggen. Planken worden verkregen uit hout van elke soort.

Stap 5

Om een ​​ijzeren deur te maken, heb je de juiste blokken nodig. Knutselen werkt op dezelfde manier als in het geval van hout.

Stap 6

Als je al hebt geleerd hoe je gewone houten en ijzeren deuren kunt maken in Minecraft, dan wil je waarschijnlijk iets interessanters doen. U kunt bijvoorbeeld een versie met twee bladen maken. Om dit idee tot leven te brengen, moet je twee gewone deuren naast elkaar plaatsen en er knoppen op installeren.

Stap 7

In Minecraft kun je ook een automatische schuifdeur bouwen. Om de deuren te maken, kun je alle massieve blokken gebruiken, en om ze beweging te geven, moet je er zuigers naast plaatsen, verbonden met de knoppen en verbonden door kettingen.

Stap 8

Om een ​​geheime deur te maken, is het noodzakelijk om de zuigers en vleugelblokken met afbeeldingen te sluiten.

Stap 9

Zo kun je in Minecraft een deur maken voor elke smaak, met een beetje vindingrijkheid en verbeeldingskracht.

Populair per onderwerp