Een Stukje Uit Een Video Knippen

Inhoudsopgave:

Een Stukje Uit Een Video Knippen
Een Stukje Uit Een Video Knippen

Video: Een Stukje Uit Een Video Knippen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe knip je een stukje of stukjes uit een You Tube video 2023, Januari-
Anonim

Voor verschillende presentaties, videoselecties en video's hebt u mogelijk aparte frames nodig van omvangrijke video's - van films, commercials, tv-programma's, nieuwsberichten en andere opnames. Bovendien zal de mogelijkheid om afzonderlijke stukken uit een videobestand te extraheren u helpen als u een opname wilt bewerken die met uw eigen handen is gemaakt - tijdens het bewerkingsproces hebben auteurs vaak de behoefte om mislukte frames te verwijderen.

Een stukje uit een video knippen
Een stukje uit een video knippen

instructies:

Stap 1

U kunt het beste de gratis en gebruiksvriendelijke Virtual Dub-software gebruiken om afzonderlijke delen van een videobestand uit te knippen. Download en voer het programma uit en selecteer vervolgens in het menu Bestand de optie Videobestand openen.

Stap 2

Upload de video waaruit u een fragment wilt extraheren. Selecteer vervolgens het tabblad Video in het menu en selecteer de optie Direct stream kopiëren. Doe daarna hetzelfde op het tabblad Audio - open het en selecteer de optie Direct stream kopiëren.

Stap 3

Let op het kijkvenster van de video die je hebt geüpload. Onder aan het programma ziet u een tijdlijn voor video-opnames, evenals knoppen voor bestandsbeheer. Druk op de afspeelknop om het frame te volgen waaruit het fragment dat u wilt knippen begint.

Stap 4

Wanneer u dit frame vindt, stopt u met afspelen, handmatig met behulp van de muiscursor, zet u de schuifregelaar precies op de plaats van het frame en klikt u op de keyframe-zoekknop om de locatie van de schuifregelaar aan te passen. Klik nu op de onderste werkbalk op de Home-knop om het geselecteerde frame als het begin van het fragment te definiëren.

Stap 5

Druk daarna nogmaals op de afspeelknop en bekijk de video totdat je het frame ziet waarmee het geselecteerde fragment moet eindigen.

Stap 6

Druk nogmaals op de keyframe-zoekknop en druk vervolgens op de knop Einde - op deze manier stelt u het einde van het fragment in en ziet u dat op de algemene afspeelregel uw fragment in een donkerdere kleur wordt gemarkeerd. Druk op Delete en de sectie wordt geknipt. Sla het bestand vervolgens op in AVI-formaat.

Populair per onderwerp