Een Foto Uit Een Video Knippen

Inhoudsopgave:

Een Foto Uit Een Video Knippen
Een Foto Uit Een Video Knippen

Video: Een Foto Uit Een Video Knippen

Video: Een Foto Uit Een Video Knippen
Video: HOE KNIP JE EEN FOTO UIT? 2024, April
Anonim

U kunt de gewenste frames uit elk videobeeld knippen. Om dit proces uit te voeren, kunt u enkele videospelers en videoverwerkingsprogramma's gebruiken.

Een foto uit een video knippen
Een foto uit een video knippen

Het is nodig

  • - KMP-speler;
  • - Filmmaker.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een frame uit een video bij te snijden, is door een mediaspeler te gebruiken. Zelfs gratis programma's, zoals KMPlayer, zijn hiervoor geschikt. Het voordeel van dit hulpprogramma is dat het is aangepast om met de meeste bekende videoformaten te werken. Download dit programma. Installeer KMPlayer op uw computer.

Stap 2

Voer de snelkoppeling van het hulpprogramma uit die op het bureaublad verschijnt. Klik op de knop "Openen" en selecteer het videobestand waaruit de frames worden opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die verschijnt, open het submenu "Instellingen" en plaats een vinkje naast het item "Geavanceerd menu".

Stap 3

Ga nu naar het gewenste punt en klik op de knop "Pauze". Open opnieuw de spelereigenschappen en ga naar het submenu "Video (Algemeen)". Plaats de muisaanwijzer op het veld Vastleggen en selecteer Huidig frame vastleggen.

Stap 4

Nadat u een nieuw menu hebt geopend, selecteert u een map om de afbeelding op te slaan en voert u de naam in. Herhaal het beschreven algoritme om andere frames op te slaan.

Stap 5

Als u de gewenste afbeelding nauwkeuriger wilt selecteren, gebruikt u Adobe Premier. Installeer het hulpprogramma Movie Maker als gratis alternatief.

Stap 6

Start het geselecteerde programma. Ga naar het tabblad "Bestand". Open het item "Video importeren". Selecteer het gewenste videobestand. Verplaats het naar de renderbalk. Wacht tot het downloaden van de fragmenten is voltooid.

Stap 7

Selecteer nu het gewenste frame, selecteer het met de rechtermuisknop en selecteer "Opslaan". Start de in Windows ingebouwde verfafbeeldingseditor.

Stap 8

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het werkvenster en selecteer "Plakken". Sla de resulterende afbeelding op door te drukken op de toetsen Ctrl en S. Selecteer de juiste indeling voor dit bestand. Herhaal deze procedure om andere frames op te slaan.

Aanbevolen: