Een Video Uit Een Game Knippen

Inhoudsopgave:

Een Video Uit Een Game Knippen
Een Video Uit Een Game Knippen

Video: Een Video Uit Een Game Knippen

Video: Een Video Uit Een Game Knippen
Video: How to Trim/Cut/Split Videos on iPhone X, XR, XS, XS Max (Super Easy) 2024, April
Anonim

Naast dynamische gameplay en kleurrijke graphics, trekken veel games gebruikers aan door de aanwezigheid van tal van realistische films. Samen met de gameplay-opnames gebruiken fans vergelijkbare fragmenten om op de game gebaseerde kunstclips te maken. Wanneer gamevideo in open formaatbestanden is, is het gemakkelijk te gebruiken. Maar als dit niet het geval is, blijft het alleen om de video uit het spel te knippen met behulp van speciale programma's.

Een video uit een game knippen
Een video uit een game knippen

Noodzakelijk

  • - fraps-programma;
  • - Game client;
  • - Internetverbinding (in het geval van een online game).

instructies:

Stap 1

Start de gameclient. Als het wordt gestart door een opstartprogramma, start dan eerst dit programma. Wacht tot het einde van de controle op en eventueel de installatie van updates. Klik op de startknop van de klant. Wacht tot het is gedownload en voer uw inloggegevens in. Selecteer, indien nodig, de gameserver en het gewenste personage of de gewenste eenheid.

Stap 2

Voer het fraps-programma uit. Als de optie Start Fraps geminimaliseerd was ingeschakeld in de toepassing eerder in het proces van vorige lanceringen, breid deze dan uit vanuit het systeemvak.

Stap 3

Configureer fraps-instellingen. Schakel over naar het tabblad Films. Klik op de knop Wijzigen rechts van de map om films in op te slaan. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de map waarin de video wordt opgeslagen. Klik op het tekstvak Video Capture Hotkey. Druk op de toets die de video-opname activeert en deactiveert. Zet de schakelaar Volledig formaat in de stand AAN. Selecteer de waarde van de videoframesnelheid door een van de schakelaars met de tekst als "x fps" te activeren.

Stap 4

Leg video vast uit het spel. Fraps oprollen. Schakel over naar het spelvenster. Begin met het vastleggen van video door op de sneltoets te drukken die in de derde stap is gedefinieerd met behulp van de sneltoets Video-opname. Voer de acties uit die nodig zijn in het spel om de gewenste video af te spelen. Wacht tot de video klaar is met afspelen. Druk nogmaals op de sneltoets om het opnemen van video te stoppen.

Aanbevolen: