Hoe Een Stukje Video Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stukje Video Te Knippen
Hoe Een Stukje Video Te Knippen

Video: Hoe Een Stukje Video Te Knippen

Video: Hoe Een Stukje Video Te Knippen
Video: Hoe knip je een stukje of stukjes uit een You Tube video 2024, April
Anonim

De belangrijkste vaardigheid voor het werken met videobestanden is het extraheren van een specifiek fragment. Om dit proces uit te voeren, kunt u veel programma's gebruiken, die elk hun eigen kenmerken hebben.

Hoe een stukje video te knippen
Hoe een stukje video te knippen

Noodzakelijk

  • - AdobePremier;
  • - Virtuele dub.

instructies:

Stap 1

Gebruik VirtualDub bij het werken met avi-bestanden. Dit is een gratis hulpprogramma met de nodige functies. Installeer het VirtualDub-programma en voer het uit. Open het menu Bestand en klik op de knop Importeren. Selecteer het avi-bestand voor verwerking.

Stap 2

Wacht tot de video in het programma is geladen. Zoek de startpositie van de uitsparing op de schuifbalk. Druk op knop 1. Dit is geen cijfer op het toetsenbord, maar een virtuele knop in het programmavenster.

Stap 3

Zoek nu het eindframe van het gewenste fragment. Verplaats de rechter schuifregelaar van de renderbalk ernaartoe. Druk op knop 2.

Stap 4

Open het tabblad Video en activeer de functie Direct Stream Copy door het vakje naast het item met dezelfde naam aan te vinken. Activeer een vergelijkbare parameter op het tabblad Audio. Ga naar het menu Bestand en selecteer het item Gesegmenteerde AVI opslaan.

Stap 5

Stel de parameters in voor de video die moet worden opgeslagen. Wacht terwijl het programma de vereiste actie uitvoert.

Stap 6

Gebruik Adobe Premier als u video in een ander formaat moet verwerken. Installeer deze applicatie en start deze. Laad de video in het werkvenster van het programma met behulp van de items Bestand en Openen.

Stap 7

Klik met de linkermuisknop op het eerste frame van het geknipte fragment. Selecteer nu het laatste frame door de Shift-toets ingedrukt te houden.

Stap 8

Druk op de sneltoetsen Ctrl en C. Open het tweede project in Adobe Premier. Plak het gekopieerde fragment in het werkvenster. Open het tabblad Bestand en klik op de knop Opslaan als.

Stap 9

Stel de parameters van de opgeslagen clip in. Vergis je niet bij het kiezen van de kenmerken van je video. Dit kan leiden tot een aanzienlijk verlies in de kwaliteit van de toekomstige clip.

Stap 10

Als u met VirtualDub met bestanden van verschillende extensies wilt werken, converteert u eerst de video naar avi-indeling. Om dit te doen, kunt u verschillende gratis conversieprogramma's gebruiken.

Aanbevolen: