Tips: Wat Is Dit Programma Op Honor?

Inhoudsopgave:

Tips: Wat Is Dit Programma Op Honor?
Tips: Wat Is Dit Programma Op Honor?

Video: Tips: Wat Is Dit Programma Op Honor?

Video: Honor 50 - официально с Google Services? 2022, November
Anonim

Tips is een systeemtoepassing die uitleg geeft over enkele functies van het apparaat. Het programma bevat ook tal van links naar de gebruikershandleiding van de Honor.

Locatie van het programma
Locatie van het programma

Welke apps kunnen worden verwijderd op Honor- en Huawei-smartphones

Overweeg welke applicaties kunnen worden verwijderd of uitgeschakeld op Honor- en Huawei-smartphones zonder angst voor de werking van het apparaat.

Toestellen van Huawei blijven over de hele wereld aan populariteit winnen, ook in Rusland bleven Honor- en Huawei-smartphones niet onopgemerkt. En ben je de trotse bezitter geworden van een smartphone van dit bedrijf, dan raden we je aan ons artikel te lezen. Smartphones worden met voorgeïnstalleerde applicaties op de markt gebracht, zowel van derden als eigen ontwikkelingen.

Een waarschuwing voor smartphonegebruikers om systeem-apps nooit te verwijderen. Omdat dit kan leiden tot systeemstoringen en zelfs de werking van het apparaat volledig kan verstoren. Als de applicatie u niet bekend is, kunt u deze beter niet verwijderen of uitschakelen.

Laten we eens kijken waar deze systeemtoepassing voor is. Na recente updates van de EMUI-firmware begonnen HONOR-gebruikers de toepassing Tips te vinden.

Eer
Eer

Wat is het Tips-programma

Tips is een systeemtoepassing die uitleg geeft over enkele functies van het apparaat. In feite is het programma een verzameling tips en handleidingen voor de meest gevraagde en noodzakelijke functies van EMUI. Dit is handig voor beginners die de telefoon van het merk voor het eerst gebruiken en sommige nuances van de schaal niet begrijpen. Het menu Tips is een directory met links naar de gebruiksaanwijzing. Het wordt ook in andere programma's weergegeven als een vraagteken of het opschrift "info". Door erop te klikken, kunt u gedetailleerde informatie krijgen over de functies van een bepaald hulpprogramma.

Heb je dit programma nodig?

De vraag is of dit programma nodig is op je telefoon? De aanvraag is niet dringend nodig. Het kan veilig van Honor worden gewist en het programma is systemisch, maar de verwijdering zelf is standaard. Het programma zelf draait op de achtergrond, neemt niet veel ruimte in beslag en vertraagt ​​andere processen niet. Als je geen hulp nodig hebt over EMUI, schakel het dan gewoon uit. Meldingen en andere informatie worden niet weergegeven in het meldingsgordijn.

Er is ook een moment dat de verwijderde Tips opnieuw kunnen verschijnen na een systeemupdate. Als u het programma van uw telefoon wilt verwijderen, volgt u deze stappen:

 1. We starten de systeemtoepassing "instellingen".
 2. We gaan naar het item "lijst met toepassingen".
 3. Zoek de naam van het programma in de algemene lijst.
 4. Klik op de verwijderknop.

Gedaan! Het hulpprogramma wordt dan van uw Honor gewist. Advies - laat het en laat het werken, het programma neemt niet veel ruimte in beslag. Er zit genoeg software en functies in de EMUI-firmware en het is nog steeds het geval om alle onnodige te verwijderen.

Tips
Tips

Voorbeelden van hints voor Honor.

Zoals reeds vermeld gelden de aanbevelingen voor verschillende toepassingen en systeemsegmenten. Dit zijn de handigste:

 • Interface: achtergrondveranderingen, navigatie, snelle instellingen, contactgegevens toevoegen aan het vergrendelscherm;
 • Versnelling van het werk: spraakopdrachten inschakelen, een contactpersoon bellen vanaf het scherm, snel starten instellen;
 • Beveiliging: vingerafdruk instellen, gegevensversleuteling, toegang tot applicaties blokkeren;
 • Camera: snel bekijken, verfraaiing, bokeh-effect toevoegen;
 • Batterij: optimalisatie van energieverbruik, analyse van energieverbruik van programma's.

Andere systeemprogramma's

Huawei-softwareontwikkelaars hebben besloten te handelen volgens de strenge wetten van de markt. in nieuwe telefoons of via updates bieden en implementeren ze al met veel macht merksoftware of partnerapplicaties. Naast Tips biedt de fabrikant nog een aantal systeemprogramma's die het werk met het apparaat vereenvoudigen, waaronder:

 1. App Gallery is een merkapp store van Huawei. De ontwikkelaars besloten Samsung en Apple bij te houden en brachten hun eigen markt uit waar je populaire software kunt vinden. Alternatief voor de standaard Play Market;
 2. Paipai is een hulpprogramma voor het tekenen van 3D-gebruikte afbeeldingen. De technologie is interessant, maar gebruikers worden constant geconfronteerd met een blauw scherm en het werkt niet voor hen;
 3. Huawei Pay - de mobiele gigant introduceert zijn eigen eigen betalingsservice, ter vervanging van Android Pay.

Al deze hulpprogramma's kunnen niet worden verwijderd en je moet ze gewoon verdragen, in het beste geval kun je ze verbergen, maar het zal niet verdwijnen.

Laten we nu direct verder gaan met het verwijderen, laten we beginnen met de vooraf geïnstalleerde Google-applicaties. Als een toepassing niet is verwijderd, kunt u deze uitschakelen.

Een lijst met applicaties van Google die je veilig kunt verwijderen of uitschakelen als je ze niet nodig hebt:

Google Foto's is een applicatie voor fotobeheer.

Google Drive is een cloudopslag.

Speel muziek, films, games, druk op - toepassingen voor het downloaden en bekijken van films, muziek, het installeren van games en het lezen van nieuws.

Duo is een app voor videocommunicatie.

Gmail is een e-mail van Google.

Dit zijn de populairste apps van Google die vooraf zijn geïnstalleerd op Honor- en Huawei-smartphones. Als u ze niet gebruikt, kunt u ze veilig verwijderen of uitschakelen.

Ook in smartphones van Huawei komen vaak voorgeïnstalleerde applicaties als Mirror, Weather en Compass voor. Je kunt ze ook verwijderen als je ze niet nodig hebt.

Programma's
Programma's

Conclusie

Tips is een eenvoudige en handige systeem-app op Honor-smartphones. Het helpt om het werk van andere programma's, beheer en interface te begrijpen. U kunt de software op elk moment stoppen, als deze actief is, of deze volledig uit het geheugen van het apparaat verwijderen.

Populair per onderwerp