Thema's Installeren Op Vista

Inhoudsopgave:

Thema's Installeren Op Vista
Thema's Installeren Op Vista

Video: Thema's Installeren Op Vista

Video: How to install Windows Vista theme for Windows 10 2004 2022, December
Anonim

Het besturingssysteem Windows Vista is zeer persoonlijk. Dit betekent dat de gebruiker het uiterlijk en de lay-out van de bedieningselementen van het besturingssysteem kan aanpassen aan hun smaak en voorkeuren. Een van de krachtigste personalisatietools zijn desktopthema's. Het thema is een reeks achtergronden en desktopscreensavers, systeemgeluiden, programmasnelkoppelingen en mappen, uitgevoerd in dezelfde stijl.

Thema's installeren op Vista
Thema's installeren op Vista

Het is nodig

Computer, besturingssysteem Windows Vista, UXTheme Multi-Patcher-hulpprogramma, initiële vaardigheden in het opzetten en installeren van programma's

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste methode om thema's toe te voegen, is door ze te installeren vanaf de Microsoft-website. Klik hiervoor met de rechtermuisknop ergens op het scherm en selecteer "Personalisatie" in het vervolgkeuzemenu. In het onderwerpvenster ziet u een hyperlink "Meer onderwerpen op internet". Als u erop klikt, gaat u naar de downloadpagina voor Microsoft-thema's. De keuze aan onderwerpen is daar echter zeer beperkt.

Stap 2

Om een ​​"niet-officieel" thema te installeren, moet u eerst de bestanden "ontgrendelen" die informatie bevatten over de geïnstalleerde thema's. Om dit te doen, installeert en voert u het hulpprogramma UXTheme Multi-Patcher uit, dat deze bewerking zal uitvoeren.

Stap 3

Selecteer en download vervolgens de installatiebestanden van de thema's die je leuk vindt. Voer het bestand van het geselecteerde thema uit. Specificeer "C: WindowsResourcesThemes" in de installatiepadregel. Als het besturingssysteem op een andere logische schijfeenheid is geïnstalleerd, vervangt u de stationsletter C door de systeemstationsletter.

Stap 4

Wacht tot de installatie is voltooid. Ga naar het menu "Personalisatie" en activeer een nieuw thema, dat aan de lijst met bestaande wordt toegevoegd.

Stap 5

Veel Windows-themasites bieden verschillende installatiemethoden. Dit komt door het feit dat ontwikkelaars hun eigen manieren bedenken om thema's aan Windows toe te voegen. Als instructies voor het installeren ervan zijn gekoppeld aan een specifiek onderwerp, moet u zich daar natuurlijk aan houden.

Populair per onderwerp