Waarom Windows 7 Zo Goed Is

Inhoudsopgave:

Waarom Windows 7 Zo Goed Is
Waarom Windows 7 Zo Goed Is

Video: Waarom Windows 7 Zo Goed Is

Video: Laatste kans: gratis van Windows 7 naar 10 (Consumentenbond) 2022, December
Anonim

Er zijn verschillende degelijke en moderne besturingssystemen, die elk hun eigen verdiensten hebben. Geliefd bij veel Windows 7, de "zeven" is geen uitzondering. Er zijn momenten waarop het niet alleen zijn voorgangers omzeilt, maar zelfs het nieuwe, aan kracht winnende Windows 8.

Waarom Windows 7 zo goed is
Waarom Windows 7 zo goed is

instructies:

Stap 1

Het ontwerp en de graphics van de goede oude "zeven" zijn opvallend anders dan de vorige versies van dit besturingssysteem. Natuurlijk is er geen vergelijking met het onlangs uitgebrachte Windows 8, maar veel gebruikers zijn eraan gewend dat alle programma's altijd bij de hand zijn, inclusief de "Start"-knop. In de nieuwe versie wordt het buiten het hoofdscherm verplaatst, wat niet altijd handig is.

Stap 2

In Windows 7 is het niet nodig om extra stuurprogramma's te installeren. Ze zijn allemaal opgenomen in de batchinstallatie. Overigens kan Windows 8 daar niet op bogen. Sommige moeten nog apart worden geïnstalleerd. In de "zeven" werkt alles tegelijk, wat voor apparaat je ook gaat aansluiten: een muis, toetsenbord, USB stick, speakers of mobiele telefoon.

Stap 3

Voor degenen wiens monitor is uitgerust met het Multi-touch-systeem, is het niet nodig om Windows 8 te installeren. "7" ondersteunt perfect het gebruik van vingers, ongeacht waar deze zich bevindt: op een thuis-pc of op een laptop. Geen enkele eerdere versie van het Microsoft-besturingssysteem ondersteunde deze functie.

Stap 4

Beheer is eenvoudig en eenvoudig met een paar klikken. Hoe goed je ook bent als gebruiker, je hebt snel inzicht in alle mogelijkheden die het besturingssysteem biedt. Windows 7 heeft een ingebouwd helpsysteem dat u, zonder internettoegang, vertelt hoe en wat er wordt gedaan. Een probleem oplossen is nog nooit zo eenvoudig geweest - volg de stappen die het systeem aangeeft om de fout op te lossen.

Stap 5

Een ander onderscheidend kenmerk van Windows 7 is de mogelijkheid om snel te updaten naar een nieuwe versie. Het volstaat om via internet een nieuwe versie van het besturingssysteem te kopen en te installeren vanaf de officiële Microsoft-website. Dan doet het systeem alles voor je.

Stap 6

Windows 7 is het beste besturingssysteem voor zakelijk gebruik. Ten eerste hebben eerdere versies niet zulke geavanceerde functionaliteit. Ten tweede is de nieuwe Win8 nog niet helemaal rijp, hij is niet geoptimaliseerd voor het hele bedrijf. De "zeven" heeft een eenvoudige en begrijpelijke interface voor iedereen, waarvoor geen training vanaf het begin nodig is. De mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk aan dezelfde bestanden te werken is een uitkomst voor kantoormedewerkers.

Stap 7

Eenvoud en gemak. Voor degenen die nog niet rijp zijn voor verschillende toepassingen en een volledig nieuwe interface, zoals Win8, kan er geen betere keuze zijn dan Windows 7. Snelle prestaties, verminderde RAM-belasting, swapmogelijkheden van flash-apparaten, vertrouwde interface en mooi ontwerp - aanzienlijke voordelen van het besturingssysteem.

Populair per onderwerp