Een Systeem Herstellen Zonder Checkpoint

Inhoudsopgave:

Een Systeem Herstellen Zonder Checkpoint
Een Systeem Herstellen Zonder Checkpoint

Video: Een Systeem Herstellen Zonder Checkpoint

Video: MAAK EEN FOTO ZONDER STROOM - CHECKPOINT KIJKERSVRAAG - CHECKPOINT 2022, December
Anonim

Als het besturingssysteem faalt, moet u de beschikbare herstelhulpmiddelen gebruiken. De eenvoudigste hiervan is het gebruik van een controlepunt. Maar helaas leidt het niet altijd tot het gewenste resultaat.

Een systeem herstellen zonder checkpoint
Een systeem herstellen zonder checkpoint

Het is nodig

lege dvd-schijf

instructies:

Stap 1

Gebruik een vooraf gemaakte afbeelding als alternatief voor het herstellen van uw Windows-besturingssysteem. Open het configuratiescherm van uw computer en ga naar het menu "Systeem en beveiliging" (deze methode wordt beschreven voor Windows 7). Open nu het submenu "Back-up en herstel". Klik op het item "Een systeemkopie maken".

Stap 2

Het is aan te raden om van tevoren een externe harde schijf voor te bereiden, omdat het zo'n apparaat is dat eerder een afbeelding van het besturingssysteem opslaat. Geef in het geopende menu de locatie op waar u de systeemkopie wilt opslaan. Het is beter om geen netwerkcomputer te gebruiken, omdat het moeilijk kan zijn om toegang te krijgen tot de gemaakte afbeelding. Klik volgende".

Stap 3

Het volgende menu toont de schijfpartities die in de afbeelding zijn opgenomen. Klik op de knop "Archief" om het proces van het maken van een systeemarchief te starten. Merk op dat het alle programma's bevat die momenteel in de map Program Files zijn geïnstalleerd. Als u andere partities hebt gebruikt om sommige hulpprogramma's te installeren, worden deze programma's niet hersteld.

Stap 4

Om het besturingssysteemarchief te gebruiken, hebt u een installatieschijf of een herstelschijf nodig. Keer terug naar het menu Back-up en herstel. Klik op "Systeemherstelschijf maken". Nadat u een lege dvd in het station hebt geplaatst, klikt u op de knop Schijf maken.

Stap 5

Als het besturingssysteem uitvalt, plaatst u de herstelschijf in het station. Zet uw computer aan en houd de F8-toets ingedrukt. Wijs het dvd-station aan als een apparaat om door te gaan met opstarten. Selecteer in het menu "Herstelmethoden" dat wordt geopend de optie "Systeem herstellen vanaf afbeelding".

Stap 6

Geef in het volgende menu de eerder gemaakte back-upimage van het besturingssysteem op. Wacht tot de procedure voor het herstellen van de bedrijfsstatus van Windows 7 is voltooid.

Populair per onderwerp