Alle Windows-instellingen Herstellen

Inhoudsopgave:

Alle Windows-instellingen Herstellen
Alle Windows-instellingen Herstellen

Video: Alle Windows-instellingen Herstellen

Video: LAPTOP RESETTEN NAAR FABRIEKSINSTELLINGEN 2022, December
Anonim

Het terugzetten naar de standaardinstellingen van het besturingssysteem is niet zo'n tijdrovend proces. Dit is vaak nodig in gevallen waarin het onmogelijk is om precies te achterhalen welke wijzigingen de werking van het systeem negatief hebben beïnvloed.

Alle Windows-instellingen herstellen
Alle Windows-instellingen herstellen

instructies:

Stap 1

Bewaar alle bestanden die u nodig heeft voor verder werk dat in de toepassingen is gebruikt. Sla ook de benodigde accountparameters op, bijvoorbeeld logins en wachtwoorden van browsers, adressen van pagina's die u vaak bezoekt, links naar interessante bronnen, omdat een rollback van het systeem naar de oorspronkelijke instellingen de wijzigingen die door de gebruiker zijn aangebracht tot de huidige moment.

Stap 2

Werk af aan de documenten en sla alle wijzigingen vooraf op. Open het menu "Start", selecteer het programma-item. Ga verder in de directory van standaard en dan hulpprogramma's. Selecteer "Systeemherstel".

Stap 3

Selecteer in het venster dat voor u op het scherm verschijnt het item "Een eerdere staat van de computer herstellen" aan de rechterkant. Klik volgende. In een nieuw venster ziet u een kalender met eerder gemaakte systeemherstelpunten. Sommige zijn door u gemaakt en sommige in de automatische modus, bijvoorbeeld voordat u programma's installeerde die de werking van het systeem zouden kunnen beïnvloeden. U kunt ook een andere datum kiezen om te herstellen, maar om terug te keren naar de oorspronkelijke instellingen kunt u het beste teruggaan naar de allereerste positie.

Stap 4

Gebruik de pijlen om door de kalender voor het maken van herstelpunten te bladeren voor de allereerste datum. Als er op deze dag twee controlepunten zijn gemaakt, selecteert u degene die helemaal aan het begin werd geproduceerd.

Stap 5

Klik volgende". Lees aandachtig de systeemwaarschuwing over de gevolgen van het herstellen van het systeem naar de oorspronkelijke staat of op elk gewenst moment.

Stap 6

Klik op de volgende knop en start daarmee het systeemherstelproces. Wacht terwijl het programma alle noodzakelijke bewerkingen uitvoert en de computer opnieuw opstart.

Populair per onderwerp