Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen
Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen

Video: Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen

Video: Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, April
Anonim

Als het opstartvenster van het besturingssysteem u niet meer bevalt, of u zelfs nooit tevreden heeft gesteld, is het zinvol om dit te wijzigen. U hebt hiervoor geen software van derden nodig, graaf gewoon dieper in de registerinstellingen.

Hoe de Windows-welkomstafbeelding te wijzigen
Hoe de Windows-welkomstafbeelding te wijzigen

instructies:

Stap 1

Zoek een afbeelding om op het welkomstscherm te installeren. Om de begroeting te wijzigen, hebt u een afbeelding nodig met de extensie *.

Stap 2

Klik op start, typ "regedit" in het zoekvak en druk op Enter op je toetsenbord. De Register-editor wordt gestart. Open de volgende map: HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> Microsoft> Windows> CurrentVersion> Authentication> LogonUI> Background. Dit gedeelte bevat parameters waarmee u het welkomstscherm kunt aanpassen.

Stap 3

Aan de rechterkant van het registervenster bevindt zich de inhoud van de map Achtergrond. Als de parameter OEMBackground ontbreekt, maakt u deze aan: klik met de rechtermuisknop in een lege ruimte aan de rechterkant van het venster, klik op Nieuw en vervolgens op DWORD-parameter (32-bits). Geef de nieuw gemaakte parameter OEMBackground een naam, vouw deze uit en stel de waarde in op "1".

Stap 4

Hernoem de afbeelding waarvan u de oude afbeelding wilt vervangen door backgroundDefault.jpg. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u "Naam wijzigen" in het menu dat verschijnt, voert u de tekst in en drukt u op Enter op het toetsenbord. Kopieer het naar sectie C: WindowsSystem32oobeinfoackgrounds (in uw geval kan het besturingssysteem op een andere logische schijf zijn geïnstalleerd). Als er geen mappen zijn met de naam info en achtergronden, maak deze dan aan.

Aanbevolen: