Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen
Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen

Video: Hoe De Windows-welkomstafbeelding Te Wijzigen

Video: taal wijzigen in Windows 10 2022, November
Anonim

Als het opstartvenster van het besturingssysteem u niet meer bevalt, of u zelfs nooit tevreden heeft gesteld, is het zinvol om dit te wijzigen. U hebt hiervoor geen software van derden nodig, graaf gewoon dieper in de registerinstellingen.

Hoe de Windows-welkomstafbeelding te wijzigen
Hoe de Windows-welkomstafbeelding te wijzigen

instructies:

Stap 1

Zoek een afbeelding om op het welkomstscherm te installeren. Om de begroeting te wijzigen, hebt u een afbeelding nodig met de extensie *.

Stap 2

Klik op start, typ "regedit" in het zoekvak en druk op Enter op je toetsenbord. De Register-editor wordt gestart. Open de volgende map: HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> Microsoft> Windows> CurrentVersion> Authentication> LogonUI> Background. Dit gedeelte bevat parameters waarmee u het welkomstscherm kunt aanpassen.

Stap 3

Aan de rechterkant van het registervenster bevindt zich de inhoud van de map Achtergrond. Als de parameter OEMBackground ontbreekt, maakt u deze aan: klik met de rechtermuisknop in een lege ruimte aan de rechterkant van het venster, klik op Nieuw en vervolgens op DWORD-parameter (32-bits). Geef de nieuw gemaakte parameter OEMBackground een naam, vouw deze uit en stel de waarde in op "1".

Stap 4

Hernoem de afbeelding waarvan u de oude afbeelding wilt vervangen door backgroundDefault.jpg. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u "Naam wijzigen" in het menu dat verschijnt, voert u de tekst in en drukt u op Enter op het toetsenbord. Kopieer het naar sectie C: WindowsSystem32oobeinfoackgrounds (in uw geval kan het besturingssysteem op een andere logische schijf zijn geïnstalleerd). Als er geen mappen zijn met de naam info en achtergronden, maak deze dan aan.

Populair per onderwerp