Een Gezicht Lichter Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Lichter Maken In Photoshop
Een Gezicht Lichter Maken In Photoshop

Video: Een Gezicht Lichter Maken In Photoshop

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe maak je een huid lichter (Photoshop) 2023, Januari-
Anonim

Als je de foto aantrekkelijker wilt maken, kun je deze in Photoshop bewerken. Dit programma biedt een breed scala aan tools waarmee u uw digitale afbeelding maximale expressiviteit kunt geven.

Een gezicht lichter maken in Photoshop
Een gezicht lichter maken in Photoshop

Het is nodig

Computer, Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Om een ​​gezicht lichter te maken in Photoshop, hoef je dit programma helemaal niet te begrijpen. Het is voldoende om te weten hoe bepaalde tools werken. Over het algemeen is het verlichten van afbeeldingen vrij eenvoudig en kost het niet meer dan drie minuten vrije tijd. Laten we het in meer detail hebben over hoe je een gezicht lichter kunt maken in Photoshop zonder speciale vaardigheden te hebben om met het programma te werken.

Stap 2

We openen de foto. Deze actie kan op twee manieren worden uitgevoerd. De eerste methode omvat de volgende stappen. Beweeg de cursor over het fotobestand en klik er met de rechtermuisknop op. Navigeer in het venster dat verschijnt naar de optie "Openen met". Klik in het nieuwe venster op de knop "Programma selecteren" of "Bladeren". Zoek het geïnstalleerde programma met behulp van het meegeleverde venster en klik op de knop "OK". Naast deze methode kun je een foto ook openen via de Photoshop-interface. Om dit te doen, start u de toepassing en selecteert u in het gedeelte "Bestand" de opdracht "Openen". Zoek de gewenste foto en klik op de knop "Openen". Nu komt de foto beschikbaar voor verder werk.

Stap 3

Aan de linkerkant van het programma moet u het gereedschap Ontwijken selecteren. Let na het kiezen op het volgende. Zolang je de linkermuisknop ingedrukt houdt tijdens het verwerken met de clarifier, verlicht je de eerste laag. Zodra u de knop loslaat, zal de volgende druk het eerder verlichte gebied verlichten. Valt de marker op een deel van de foto dat nog niet eerder met de clarifier is bewerkt, dan wordt het kleurverschil merkbaar. Probeer op basis hiervan met één muisklik het gewenste gedeelte van de foto lichter te maken.

Stap 4

Nadat u het gezicht in de foto lichter hebt gemaakt, slaat u de wijzigingen op door op de toetsencombinatie CTRL + S te drukken.

Populair per onderwerp