Hoe Tanden Lichter Te Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Tanden Lichter Te Maken In Photoshop
Hoe Tanden Lichter Te Maken In Photoshop

Video: Hoe Tanden Lichter Te Maken In Photoshop

Video: Hoe Tanden Lichter Te Maken In Photoshop
Video: Tanden witter maken (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het is leuk om naar foto's te kijken met lachende mensen, want lachen maakt je vrolijk en laadt je op met positieve emoties. Veel mensen schamen zich echter om voor de camera te glimlachen vanwege de gele plaque op hun tanden. Mee eens, het ding is onaangenaam, en dergelijke afbeeldingen zullen anderen niet behagen. Het is mogelijk, of liever zelfs noodzakelijk, om dit probleem aan te pakken. Met het programma Photoshop kunt u eenvoudig tanden op foto's lichter maken. En dan zal je glimlach echt "stralen".

Hoe tanden lichter te maken in Photoshop
Hoe tanden lichter te maken in Photoshop

Noodzakelijk

  • - fotografeer met een glimlach;
  • - plug-in Color Efex Pro.

instructies:

Stap 1

Open de geselecteerde foto in het programmavenster. Bestudeer het een paar minuten aandachtig. Kijk eens goed naar de hoek waaronder het licht op het gezicht van de persoon valt. Selecteer in de zijwerkbalk de lasso en zoom in op de afbeelding voor een comfortabelere werkervaring. Begin met het markeren van het gebied van de tanden, terwijl u ervoor zorgt dat u het tandvlees niet aanraakt.

Stap 2

Zoek in het bovenste menu de functie "selectie" en selecteer "bevedering". Voer in het venster dat verschijnt een getal in van 1 tot 10. Voor foto's met een lage resolutie kunt u er het beste één invoeren. Voor foto's van hoge kwaliteit past u de waarde aan op basis van de grootte van de weergegeven glimlach. Bevestig de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken. Nu kun je zien hoe de grens tussen de selectie en de rest van de afbeelding niet meer opvalt.

Stap 3

Zoek in het hoofdmenu van het programma het tabblad "afbeelding" en selecteer "correctie" en vervolgens "tint / verzadiging". Selecteer geel in de lijst die verschijnt. Verplaats de schuifregelaar naar links totdat de gele tanden in de foto volledig verdwijnen. Daarna moet je met alle kleuren tegelijk werken. Verplaats de schuifregelaar naar rechts om je tanden helderder te maken. Overdrijf het niet, anders ziet je afbeelding er onnatuurlijk uit. Deselecteer de selectie door op Ctrl + D te drukken en sla het resultaat op.

Stap 4

Naast deze methode is er nog een andere, gemakkelijkere en snellere, maar deze vereist de installatie van een speciale plug-in. Voer de Color Efex Pro-plug-in uit naast Photoshop. Het weegt een beetje, dus het zal niet moeilijk voor u zijn om het van internet te downloaden.

Stap 5

Open de gewenste foto in Photoshop en ga naar Efex Pro. Selecteer het filter White Neutralizer, en u ziet een nieuw venster dat wordt geopend, waarin u beide waarden op 100% zet en de kleur als standaard laat.

Stap 6

Zoek de kolom Controlepunten en klik op de plusknop. Nu moet je een punt in het midden van de tanden plaatsen, hiervoor klik je eenmaal met de linkermuisknop op de geselecteerde plaats. Nu kun je zien dat er een kleine cirkel is verschenen naast het instelpunt. Beweeg de muis erover en begin voorzichtig naar de linkerkant te trekken totdat het filtergebied alle tanden bedekt. Zodra dit gebeurt, klikt u op OK.

Stap 7

Neem een gum (altijd met zachte randen) en werk daarmee op de delen van de mond die onder de klaring vielen. Als het filter je tanden onnatuurlijk wit heeft gemaakt, probeer dan de dekking van de tweede laag te verminderen. Houd er rekening mee dat de laag automatisch wordt gemaakt.

Aanbevolen: