Een Gebruikersaccount Verbergen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikersaccount Verbergen
Een Gebruikersaccount Verbergen

Video: Een Gebruikersaccount Verbergen

Video: 8 Leuke Manieren om Je Geld Te Verbergen 2022, November
Anonim

Vaak is het in Windows nodig om een ​​gebruikersaccount aan te maken dat onzichtbaar is voor alle andere gebruikers, inclusief de beheerder. Om dit te doen, kunt u een verborgen account maken. Om een ​​verborgen gebruiker aan te maken, moet u een aantal bewerkingen uitvoeren.

Een gebruikersaccount verbergen
Een gebruikersaccount verbergen

instructies:

Stap 1

Als u een nieuw verborgen account moet maken, moet u naar het menu Start gaan en vervolgens naar het Configuratiescherm. Selecteer daar "Gebruikersaccounts" en maak een nieuw account aan door op de knop "Nieuw account maken" te klikken. Als u een bestaand account wilt verbergen, onthoud dan gewoon de bijbehorende gebruikersnaam die wordt weergegeven in de lijst "Gebruikersaccounts".

Stap 2

Klik in het menu Start op Uitvoeren. Typ regedit in het venster dat verschijnt. Met deze opdracht wordt de Windows Register-editor gestart.

Stap 3

Zoek de map op de volgende locatie: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogonSpecialAccountsUserList. Als deze map niet bestaat (dit is vaak het geval in Windows 7), maak deze dan aan.

Stap 4

Klik in het venster met de inhoud van de map met de rechtermuisknop en selecteer "Nieuw" in het menu dat verschijnt. Selecteer vervolgens "DWORD-waarde" en voer de naam in van de gebruiker die u wilt verbergen.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het aangemaakte item en selecteer "Wijzigen". Schrijf in het veld "Waarde" "0" (zonder aanhalingstekens). De waarde "0" geeft aan dat de gebruiker verborgen is en "1" geeft aan dat de gebruiker zichtbaar zal zijn.

Stap 6

Om in te loggen met een verborgen account, wijzigt u uw gebruikersnaam of start u uw computer opnieuw op. Wanneer het welkomstscherm verschijnt, drukt u tweemaal op Ctrl + alt = "Image" + Del en voert u de login en het wachtwoord van de verborgen gebruiker in het venster dat verschijnt in.

Populair per onderwerp