Een Gebruikersaccount Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikersaccount Herstellen
Een Gebruikersaccount Herstellen

Video: Een Gebruikersaccount Herstellen

Video: Een Gebruikersaccount Herstellen
Video: Recover Deleted User Account From Active Directory Using Ldp 2024, Mei
Anonim

Door nalatigheid, door sommige systeemstoringen en om andere redenen kunnen accounts worden verwijderd. Nu zullen we de methode analyseren voor het herstellen van een account op de populaire multiservice - Yandex. Namelijk hoe u een gebruikersaccount op de e-mailservice van Yandex kunt herstellen, bijvoorbeeld als uw wachtwoord is gestolen of als u het bent vergeten. Opmerking: er is een programma voor het automatisch invullen en onthouden van wachtwoorden - RoboForm, het beschermt uw wachtwoorden tegen hacking.

Een gebruikersaccount herstellen
Een gebruikersaccount herstellen

instructies:

Stap 1

Bijna alle e-mailservices (en niet alleen) hebben een link zoals "Onthoud mijn wachtwoord" of "Wachtwoord vergeten". In deze gevallen hoeft u alleen maar op deze link te klikken, uw gebruikersnaam, reservemailbox, gsm-nummer of iets anders op te geven.

Stap 2

Laten we nu eens nader bekijken hoe u uw "verloren" e-mail op de service van Yandex kunt herstellen.

Ga naar de Yandex-website, in de e-mailsectie (mail.yandex.ru). We zijn op zoek naar een knop "Wachtwoord onthouden", dan erop en klik op

Stap 3

Voer in het veld op de nieuwe pagina die wordt geopend uw gebruikersnaam in die u tijdens de registratie hebt gebruikt, of u kunt uw hele mailbox schrijven.

Stap 4

Als u klaar bent, klikt u op "Volgende".

Stap 5

Vervolgens krijg je de volgende acties aangeboden, afhankelijk van de methode die je hebt gekozen tijdens de registratie:

-u kunt uw mobiele telefoonnummer invoeren, deze krijgt dan een code

-kan je geheime vraag beantwoorden (we hopen dat je hem niet vergeten bent)

-U kunt ook een reserve-mailbox opgeven. Binnenkort ontvang je een e-mail met een link om naar de wachtwoordherstelpagina te gaan.

Stap 6

Als een van de voorgestelde opties bij u past, bedenk dan dat uw post al in uw zak zit. We lezen wat we nu moeten doen:

-probeer de captcha te ontleden en voer er tekens uit, klik op "Volgende"

-we bedenken een complexer en lastiger wachtwoord dan voorheen in beide velden

-Alles, u kunt op "Gereed" drukken

-Je bevindt je in je kantoor, waar je met je mailbox kunt doen wat je wilt. Deze gevallen zijn standaardmiddelen om je Yandex-account te herstellen. Als er niets van komt, moet u contact opnemen met de Yandex-ondersteuning met een verzoek om uw wachtwoord te herstellen, maar u zou sterke argumenten in uw voordeel moeten hebben.

Aanbevolen: