Hoe Automatische Updates Te Voorkomen

Inhoudsopgave:

Hoe Automatische Updates Te Voorkomen
Hoe Automatische Updates Te Voorkomen

Video: Hoe Automatische Updates Te Voorkomen

Video: Hoe Automatische Updates Te Voorkomen
Video: How To Stop Windows 10 From Automatically Downloading u0026 Installing Updates 2024, Mei
Anonim

Updates voor het Windows XP-besturingssysteem zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren en het systeem te ontdoen van ontdekte kwetsbaarheden. Ze worden automatisch gedownload en geïnstalleerd, maar als je wilt, kan dit proces op elk moment worden geannuleerd.

Hoe automatische updates te voorkomen
Hoe automatische updates te voorkomen

instructies:

Stap 1

Annuleer de installatie van updates tijdens de installatie van het Windows-besturingssysteem. In de regel kan dit in een van de laatste fasen worden gedaan. In dit geval kunt u niet alleen de installatie van updates annuleren, maar ook het downloaden ervan. Wanneer u deze acties echter annuleert, zal het besturingssysteem u er constant aan herinneren dat de veiligheid in gevaar is met behulp van pop-upmeldingen in het systeemvak. Om de installatie van updates te annuleren, selecteert u een van de volgende items: "Melden, maar niet automatisch downloaden of installeren", of "Automatische melding uitschakelen". Updates van het besturingssysteem worden niet langer automatisch geïnstalleerd en gedownload.

Stap 2

Als de installatie van updates al is ingeschakeld, kan deze worden uitgeschakeld met behulp van speciale Windows-tools. Om de installatie van updates uit te schakelen, gaat u naar het menu "Start" en klikt u met de rechtermuisknop op de knop "Mijn computer. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt de regel "Eigenschappen". Het dialoogvenster Eigenschappen van het besturingssysteem wordt geopend en selecteer het tabblad Automatische updates. Selecteer op dit tabblad een van de items die in de vorige stap zijn beschreven. Bovendien kan de automatische installatie van updates worden uitgeschakeld, terwijl de optie voor handmatige installatie behouden blijft. Selecteer hiervoor het item "Updates downloaden, maar laat de gebruiker kiezen wanneer hij ze wil installeren".

Stap 3

Beperk internettoegang. Updates van het besturingssysteem worden alleen gedownload en geïnstalleerd als de computer is verbonden met internet. Zonder updates in de systeemeigenschappen uit te schakelen, ontvangt u echter voortdurend meldingen. De beste optie is om meldingen te verzenden wanneer updates worden uitgebracht en uw computer indien mogelijk te isoleren van internet.

Aanbevolen: