Het Systeem Terugdraaien?

Inhoudsopgave:

Het Systeem Terugdraaien?
Het Systeem Terugdraaien?

Video: Het Systeem Terugdraaien?

Video: Stroommeter terugdraaien 2022, December
Anonim

In sommige gevallen leiden gebruikersacties tot zeer ongewenste gevolgen voor de werking van het besturingssysteem en programma's. Een belangrijk systeembestand kan bijvoorbeeld per ongeluk worden verwijderd of Windows kan beginnen te "glitchen" als gevolg van incompatibiliteit van programma's of stuurprogramma's. Onervaren gebruikers beginnen meteen met het opnieuw installeren van het besturingssysteem, wat helemaal fout is.

Systeemherstel
Systeemherstel

Het is nodig

Besturingssysteem windows xp, windows vista, windows 7

instructies:

Stap 1

Denk eerst goed na, waarna het besturingssysteem defect ging? Als u na het installeren van een nieuw programma een nieuw programma hebt geïnstalleerd, verwijdert u het, als u het stuurprogramma hebt geïnstalleerd, verwijdert u het stuurprogramma en downloadt u een nieuwe van de website van de fabrikant. Als uw acties niet het gewenste resultaat opleveren, moet u in dit geval het systeem terugdraaien.

Stap 2

Laten we aannemen dat je Windows Vista op je computer hebt staan. Voor andere systemen van Microsoft gebeurt alles op dezelfde manier. Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Alle programma's", vervolgens op "Accessoires" en vervolgens op "Systeemwerkset". Selecteer in het programma "Hulpprogramma's" "Systeemherstel" en vervolgens "Volgende".

Stap 3

Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, heeft u de mogelijkheid om de zogenaamde herstelcontrolepunten te selecteren. Door er een te selecteren en op "volgende" te klikken, dwingt u het systeem om de status te wijzigen naar de geselecteerde datum.

Controlepunt selectie
Controlepunt selectie

Populair per onderwerp