Het Register Terugdraaien?

Inhoudsopgave:

Het Register Terugdraaien?
Het Register Terugdraaien?

Video: Het Register Terugdraaien?

Video: Het Register Terugdraaien?
Video: Resetting a kWh meter back to zero 2024, Mei
Anonim

Het terugdraaien of herstellen van het register van het Microsoft Windows-besturingssysteem kan om verschillende redenen nodig zijn. Een voorwaarde voor het succesvol herstellen van de systeemprestaties is de beschikbaarheid van beheerderstoegang tot computerbronnen.

Het register terugdraaien?
Het register terugdraaien?

instructies:

Stap 1

Start het systeem opnieuw op en druk op de F8-functietoets om het servicemenu te openen voor extra opstartopties voor het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Stap 2

Voer de opdracht Laatst bekende goede configuratie in en bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 3

Start uw computer op vanaf de installatieschijf en selecteer de opdracht "Systeemherstel".

Stap 4

Selecteer "Problemen met computerproblemen oplossen" in het menu "Geavanceerde opstartopties" en bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 5

Zonder de herstelomgeving te verlaten, roept u de Windows-opdrachtinterpreter op om een alternatieve manier uit te voeren om het systeemregister te herstellen.

Stap 6

Voer kladblok in het tekstvak van de opdrachtregel in en bevestig het starten van Kladblok door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 7

Druk tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + O in het toepassingsvenster en selecteer het gedeelte "Computer" in het linkerdeelvenster van het verkennervenster.

Stap 8

Bepaal de waarde van de naam van de systeemschijf en navigeer naar de map WindowsSystem32Config.

Stap 9

Voer de waarde * (sterretje) in het veld "Bestandsnaam" in en bevestig de uitvoering van de opdracht om alle bestanden in de map weer te geven door op de Enter-toets te drukken.

Stap 10

Gebruik de functietoets F2 om de extensie van de niet-uitgebreide software en systeembestanden te wijzigen in software.bad en system.bad en navigeer naar de map RegBack.

Stap 11

Gebruik de functietoetsen Ctrl + C tegelijkertijd om kopieën van bestanden met dezelfde naam te maken en plak de gemaakte kopieën in de config-map door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + V te drukken.

Stap 12

Verwijder beschadigde software.bad en system.bad registerbestanden en sluit alle programma's af.

Stap 13

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: